Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Ρεζίλι ο Κουράκος σε όλη τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Κι όμως, ο Δαμιανός δε κρατάει το στόμα του κλειστό.. Όλοι στη Μάνη θα μάθουν σύντομα τις παρανομίες του Κουράκου. Μπορεί να είπε πως με την Ευτυχία χώρισαν γιατί ήταν καταπιεστικός, αλλά η αλήθεια δε θα αργήσει να έρθει στο φως.

Ο Κουράκος θα αναγκαστεί να ομολογήσει την αλήθεια, όταν ο κλοιός γύρω από το λαιμό του στενέψει. Ο Δαμιανός του υπόσχεται πως δε θα κυνηγήσει την πρώην του, αλλά δε του εγγυάται πως δε θα μάθει κανείς για το έγκλημά της.

Έτσι, λίγες μέρες μετά, όλοι στη Μάνη μαθαίνουν ότι ο Κουράκος, ο ηθικός αστυνόμος, κάλυψε τη δολοφονία που διέπραξε η καλή του, στην γη της ελιάς. Ο Γιώργης χάνει τη θέση του από την αστυνομία και το μέλλον του κρέμεται από μια κλωστή.

Όλοι μαθαίνουν πως η Ευτυχία δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Ανέστη και πως δραπέτευσε, για να γλιτώσει τη σύλληψη. Η ίδια βρίσκεται στη Γερμανία, προστατευμένη από τους γονείς του Γιώργη, έχοντας αλλάξει ταυτότητα.

Ο Κουράκος μένει πίσω και παλεύει να μαζέψει τα σπασμένα του κομμάτια. Άραγε, θα τα καταφέρει; Θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του, μετά από αυτό το ρεζιλίκι; Ο Δαμιανός, από φίλος, γίνεται εχθρός του στη Γη της Ελιάς.

Δες το τρέιλερ της τρίτης σεζόν:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts