Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η καλοστημένη παγίδα της Κατερίνας, ο έρωτας από τα παλιά της Αντιγόνης και ο γάμος στη Μαδρίτη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα είναι και πάλι καθηλωτικές στην αγαπημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Εμείς έχουμε στα χέρια μας τα όσα θα συμβούν μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και δεν φαντάζεστε τι έχουμε να δούμε μέχρι τότε. Διαβάστε παρακάτω ένα προς ένα τα επεισόδια…

Επεισόδιο 15 – Δευτέρα 02/10/2022

Η Ασπασία σε συνεργασία με την Αρετή θα καταφέρει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, να την χωρίσουν από τον Φίλιππο. Η Αθήνα επιστρέφει στις φυλακές όπου παρά τον τραυματισμό της το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, αλλά για κακή τους τύχη η Ευά τους βλέπει και ζηλεύει.

Επεισόδιο 16 – Τρίτη 4/10/2022

Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται σε δικαστες και ενόρκους Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται οτι κάτι συμβαινει ανάμεσά τους.

Ο Χρήστος ρώτα την Μυρτάλη για την σχέση της με τον Αλέξη και εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα.

Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μία γυναίκα από την Αθήνα. Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω απ’ το στρώμα της. Αργότερα η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό ενώ η Αθηνά ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.

Επεισόδιο 17 – Τετάρτη 5/10/2022

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη συνεχίζονται.

Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση αναπολώντας το παρελθόν τους. Η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και την σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο.

Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους έχοντας στο μυαλό της διαρκώς τον Στάθη, όπως όλα δείχνουν οι δύο πρώην είναι έτοιμοι να γίνουν ξανά ζευγάρι μιας και η φλόγα της αγάπης τους δεν έσβησε ποτέ.

Από την άλλη η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για την Ράινά που θα ξαφνιάσει τον Λυκούργο. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη με την Ευτυχία να μιλάνε και υποπτεύεται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Αμέσως πηγαίνει στην Μαρίνα και της το λέει πως ο Κουράκος μιλούσε με την Ευτυχία.

Ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και τις πολιτικής αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Επεισόδιο 18 – Πέμπτη  6/10/2022

Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξανά μιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει στη συγκατοίκηση με το Λεωνίδα αλλά ο Αποστολης αρνείται να δεχτεί το Λεωνίδα στο σπίτι τους . Η φίλη της Στέλλας η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη αλλά τα νέα που μοιράζεται με την Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Ο Μάνος ανακοινώνει στην Μαργαρίτα πως θα την προσλάβει δίνοντας έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωσταντίνο και την Ισμήνη .Η Εύα αναλαμβάνει μία νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα…

Επεισόδιο 19 – Παρασκευή  7/10/2022

Η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από τις από την πλάτη της Ισμήνης εκείνος όμως είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως αυτή η κίνηση του φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία.

Η Ιουλία ρώτα τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα..

Επεισόδιο 20 – Σάββατο 8/10/2022

Η Χάιδω υπόσχεται να βοηθήσει την Κατερίνα την φίλη της αδικοχαμένης κόρης της προκειμένου να προχωρήσει στην πολυδάπανη επέμβαση που πρέπει να κάνει ,χωρίς να φαντάζεται ότι έχει πέσει θύμα απάτης από την αδίστακτη κοπέλα.

Ανυποψίαστη κάνει έρανο και προσεγγίζει συντοπίτες της προκειμένου να μαζέψει ένα σημαντικό ποσό. Πρώτη και καλύτερη Ασπασία πείθει το Δημοσθένη να δωρίσει 5000 € για τη θεραπεία. Η Κατερίνα από την άλλη συνεχίζει τον άσωτο βίο της και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του.

Επεισόδιο 21 – Κυριακή 9/10/2022

Ο Χρηστος είναι ακόμα απών στην σχέση του με την Μυρτάλη ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο ότι την λατρεύει. Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμίας στον Φίλιππο και ζητά την γνώμη του. Την ίδια στιγμή η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα.

Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Στο μεταξύ η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται.

Τα συναισθήματά της Ευτυχίας για τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν, ύστερα από όσα έζησε νιώθει ότι βρήκε έναν άντρα που μπορεί να εμπιστευτεί.

Επεισόδιο 22 – Δευτέρα 10/10/2022

Η Άννα μαθαίνει ότι ο Πότης πήγε μαζί με το Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη. Η Κατερίνα παριστάνει το θύμα στην οικογένεια Στεφανέα ενώ παράλληλα συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Το κόλπο της Αλκμήνης ενοχλεί πολύ την Ισμήνη και η Μυρτάλη παίρνει το μέρος της.

Η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα. Ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για την Κατερίνα αγνοώντας ότι πρόκειται για παγίδα.

Ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλάει εκείνη προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει. ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της η σχέση τους ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από το χωρισμό.

Επεισόδιο 23 – Τρίτη 11/10/2022

Η Ευτυχία αγνοεί ότι τελικά ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στο γάμο τους.

Σύντομα τα χαρμόσυνα νέα διαδίδονται όταν η Άννα μαθαίνει για την επανασύνδεση του ζευγαριού ενημερώνει την κολλητή της την Ευτυχία. Η τελευταία χάνει την γη κάτω απο τα πόδια της καθώς είχε αρχίσει να κάνει όνειρα ότι θα προχωρήσει η σχέση της με τον Κουράκο.

Την ίδια στιγμή το ζευγάρι, ο Κουράκος και η Ευτυχία, παλεύει να βρει τα πατήματα του αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη γιατί τόσο καιρό που ήταν χωριά απομακρύνθηκαν πολύ.

Ο Θανάσης χειρίζεται τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και βάζει την Αρετή να του το υπογράψει χωρίς καν εκείνη να διαβάσει το συμβόλαιο. Η Χάιδω συνεχίσει τον αγώνα της για την Κατερίνα αλλά ο Λυκούργος πιο καχύποπτος της εφιστά την προσοχή.

Επεισόδιο 24 – Τετάρτη 12/10/2022

Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για τον προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία παριστάνοντας της τον ερωτευμένο.

Επεισόδιο 25 – Πέμπτη  13/10/2022

Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνει ο Ισίδωρος και Μανός. Στο μεταξύ ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στην Βασιλική και στο Στάθη που δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του.

Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης την ώρα που εκείνη και ο Χρήστος κοιμούνται και ο Αποστόλης δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του.

Επεισόδιο 26 Παρασκευή 14/10/2022

Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα.

Η Κατερίνα προχωράει το σχέδιο της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Το ζευγάρι χάνει την γη κάτω από τα πόδια του όταν συνειδητοποιεί πως το μωρό τους διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο.

Ενώ η Αντιγόνη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της όσο βλέπει την κορούλα της να αδιαφορεί για εκείνη και να δένεται με τη Μαρίνα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν την αναστατώνει και πρόκειται για τον πρώην της τον Σωκράτη που τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας.

Η τυχαία συνάντηση της Αντιγόνης με τον παλιό της έρωτα τον Σωκράτη που εμφανίζεται τυχαία και ξαφνικά στην Αρεόπολη, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών .

Ένα ξεχωριστό γύρισμα με άρωμα Ισπανίας! Ο Στέφανος και η Ελένη επιστρέφουν σε σειρά σε μία γκεστ εμφάνιση – έκπληξη. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί στην Μαδρίτη.

Στο μυστήριο θα παρευρεθούν ο Στάθης και η Βασιλική με το Φίλιππο αλλά και η Ασπασία με το Δημοσθένη. Η Αρετή φυσικά θα γίνει έξαλλη όταν μάθει τα μαντάτα γιατί για μια ακόμη φορά η οικογένεια της της γύρισε την πλάτη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »