Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί και το κρύβει

Η Γη της Ελιάς: Ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά κι ένοχα μυστικά. Το παρελθόν που μάχεται να κρατήσει κρυφό η Αντιγόνη ανακαλύπτεται, με ένα μικρό παιδί να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Μάνος, μετά την περιπέτεια της Μαρίνας, αποφασίζει να συνεχίσει τις έρευνές του στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Θέλει να μάθει ποια είναι στα αλήθεια η αδελφή του και τί κρύβει. Η Αντιγόνη, όλο αυτό το διάστημα, αναφέρει πως δε θέλει να κάνει οικογένεια, πως θέλει να αφοσιωθεί στην ιατρική.

Πρόσφατα, επισκέφτηκε το Σούνιο, με την Μαρία να την αγκαλιάζει. Οι δυο τους κρύβουν πολλά, τα οποία θα ξετυλιχθούν σταδιακά στα μάτια των τηλεθεατών, κορυφώνοντας στα ύψη την αγωνία. Ποια είναι στα αλήθεια η Αντιγόνη Βρεττάκου;

Ο ντετέκτιβ του Μάνου φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες, καλά θαμμένες. Ο Μάνος ανακαλύπτει πως η Αντιγόνη έχει ένα παιδί, όμως αυτό δεν είναι μαζί της, κοντά της… Σύμφωνα με το MYtv, το παιδί αυτό είτε έχει δοθεί σε κάποια άλλη οικογένεια, είτε είναι σε ορφανοτροφείο.
Ο Μάνος ξεκινάει τις έρευνες και σύντομα ενημερώνει τον Ισίδωρο πως έχει… εγγονάκι! Η Αντιγόνη, από το πουθενά, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα. Θα ανακαλύψει πως την παρακολουθούν; Πώς θα καταφέρει να γλιτώσει αυτή τη φορά και ποια θα είναι η θέση της Μαρίας; Η μεγάλη ανατροπή έρχεται.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts