Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή «καίει» την Ειρήνη – Χαμός στο καφενείο

Αντιμέτωπες θα έρθουν η Ειρήνη και η θεία της, η Αρετή, στην γη της ελιάς. Ένα λάθος της Αρετής θα είναι αρκετό, για να διαλύσει τα σχέδια της μικρής Καπερνάρου.. Τι θα συμβεί και με ποιον τρόπο την «καίει»;

Η Ειρήνη αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι. Θέλει να ζήσει μόνη της, ελεύθερη, μακριά από τους καταπιεστικούς γονείς της. Ο Λεωνίδας, μη μπορώντας άλλο να αντέξει τις ιδιοτροπίες και τις απειλές του Δημοσθένη, της ζητάει να χωρίσουν.

Βαθιά πληγωμένη, η Ειρήνη τα μαζεύει κι εξαφανίζεται. Όλοι στη Μάνη βρίσκονται σε πανικό. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία έχουν βγει στους δρόμους και την αναζητούν, όμως κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται. Κανείς, εκτός από την Αρετή.

Για κακή τύχη της Ειρήνης, η θεία της, η Αρετή, την έχει δει από μακριά να κατευθύνεται σε ένα καφενείο, στην γη της ελιάς. Εκεί η Ειρήνη κάθεται μόνη, με τις ώρες, προκειμένου να βάλει τις σκέψεις της σε μια τάξη.

Η Αρετή αναφέρει στην Ασπασία πως είδε την κόρη της να μπαίνει εκεί και τρέχει να τη συναντήσει. Η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι της, ύστερα από φρικτές πιέσεις. Η Αρετή ευθύνεται για τον εντοπισμό της…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts