Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμάει ξανά στην Εύα μέσα στο μανάβικο

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια της στη Μάνη, χτίζοντας μία νέα ζωή.
Έπειτα από συζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει με τον αδελφό της, αποφασίζει να γίνει μόνιμη κάτοικος της Αρεόπολης, περνώντας το υπόλοιπο της ζωής της πλάι στον Στάθη.

Φυσικά, αυτό που αγνοεί, είναι η Αρετή Καπερνάρου. Η πρώην σύζυγος του αγαπημένου της, είναι ικανή να φτάσει στα άκρα. Όσος καιρός κι αν περάσει, δε θα είναι ποτέ σε θέση να τη δεχτεί ως “συντοπίτισσά” της.

Η Εύα οργανώνει την καθημερινότητά της στη Γη της Ελιάς, αγοράζοντας πράγματα για το σπίτι της, στην γη της ελιάς. Φροντίζει να μη της λείψει τίποτα, να τα φτιάξει όλα όπως ακριβώς θέλει. Η Αρετή γίνεται έξαλλη μαζί της…

Μία συνάντηση στο μανάβικο θα είναι αρκετή, για να ανταλλάξουν ξανά βαριές κουβέντες οι δυο τους. Η Αρετή θα ορμήξει στην Εύα, η οποία προσπαθεί απλώς να ψωνίσει. Ο καυγάς θα ξεκινήσει, με την Αρετή να ρίχνει ασταμάτητα κατάρες. Όλοι θα κοιτάζουν τις δύο αυτές ηρωίδες περίεργα, έντονα…

Η Εύα θα επιχειρήσει να τη βάλει αυτή τη φορά στη θέση της. Θα την αντιμετωπίσει στα ίσα, χωρίς φόβο! Θα την χαρακτηρίσει τρελή και θα της επιβάλλει να μη την πλησιάσει ποτέ ξανά. Η Αρετή θα βγει εκτός εαυτού, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts