Η γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντικρίζει το μωρό της χτυπημένο – Ο Στάθης φοβάται να οδηγήσει για το νοσοκομείο

Η γη της Ελιάς: Την ώρα, λοιπόν, που η Βασιλική θεωρεί ότι όλα είναι πλέον καλά στη ζωή της, ένα τρομακτικό συμβάν τη φέρνει αντιμέτωπη με έναν νέο εφιάλτη. Η κορούλα της, η Στέλλα, έχει ένα απρόσμενο ατύχημα μέσα στο σπίτι τους. Όταν η Βασιλική αντικρίζει το μωρό της χτυπημένο να σφαδάζει από το κλάμα, τρομοκρατείται. Χωρίς να χάσει λεπτό, τηλεφωνεί στον πατέρα της για βοήθεια. Ο Στάθης τρέχει στο σπίτι της κόρης του και τότε μαζί διαπιστώνουν ότι το κοριτσάκι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, ο άντρας, μετά το μοιραίο δυστύχημα, έχει αναπτύξει μια φοβία με την οδήγηση. Για κλάσματα του δευτερολέπτου, λοιπόν, διστάζει να μπει στο αυτοκίνητό του και να οδηγήσει, όμως η επιτακτική ανάγκη που του προκαλεί η σκέψη ότι η μονάκριβη εγγονή του κινδυνεύει τον βοηθάει να αψηφήσει τον φόβο του. Μέσα σε μερικά λεπτά μεταφέρει τη Βασιλική και το μωρό στα επείγοντα του νοσοκομείου της Γης της Ελιάς και παραμένει στο πλευρό της κόρης του. Κάθε στιγμή που περνάει, η αγωνία τους μεγαλώνει.

Οι γιατροί αναλαμβάνουν τη Στελλίτσα, ενώ ταυτόχρονα η Βασιλική με τρεμάμενα χέρια τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον ενημερώνει για την περιπέτεια της κόρης τους.

Στο άκουσμα της τρομακτικής είδησης, η καρδιά του νεαρού σφίγγεται. Προσπαθεί να καθησυχάσει τη Βασιλική και να της δώσει κουράγιο, ενώ μέσα του διαλύεται με τη σκέψη ότι το παιδί του κινδυνεύει και εκείνος βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της Ελιάς: Το αναπάντεχο τέλος της Ευτυχίας

Πασχάλης Τσαρούχας: Γενέθλια στον αέρα για τον Στάθη από τη Γη της Ελιάς – Πόσο χρονών έγινε;

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

My tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts