Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πετά τον Φίλιππο έξω από το σπίτι της Μαρίνας

Η γη της ελιάς: Ο χωρισμός της Βασιλικής και του Φίλιππου δείχνει να κρατά, με αποτέλεσμα το κοινό να ανησυχεί πως το ζευγάρι χώρισε οριστικά. Η Βασιλική μένει μόνιμα στο σπίτι της Μαρίνας, γεγονός που εξαγριώνει τον Φίλιππο, στην γη της ελιάς.

Ο νεαρός θα κάνει τα πάντα, για να αγκαλιάσει ξανά την γυναίκα του, για να την πείσει πως δεν έγινε τίποτα με την Σάντρα.

Η Βασιλική δε γυρίζει στο σπίτι της, παρόλο που περνά και η ίδια δύσκολες καταστάσεις, λόγω και της “αυτοκτονίας” του Κίμωνα. Ο Φίλιππος, θέλοντας να την βοηθήσει, της στέλνει χρήματα, κάτι το οποίο όμως δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση.

Οι μέρες περνούν και ο πόνος του είναι μεγάλος. Ο Φίλιππος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Βασιλική, στην γη της ελιάς, για αυτό τρέχει στο σπίτι της Μαρίνας. Μόλις η Βασιλική τον αντικρίζει, προσπαθεί να τον διώξει, χωρίς να τα καταφέρνει.

Ο Φίλιππος της φωνάζει πως θέλει να είναι ξανά μαζί, πως είναι αθώος και πως δεν βλέπει και δεν είδε ποτέ την Σάντρα ερωτικά. Η Βασιλική τον πετάει στο δρόμο και του φωνάζει πως, πλέον, θα μιλά μόνο με τον δικηγόρο της, τον Λυκούργο.

Bonus Video:

Πηγή: diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts