Η Γη της Ελιάς: Η είσοδος-έκπληξη πασίγνωστου τραγουδιστή στη σειρά! Η συμφωνία κλείστηκε στο σπίτι της Μπάρκα!

Η Γη της Ελιάς: Μία απίστευτη είσοδος που δεν θα περίμενε κανείς γίνεται στη σειρά του Mega από πασίγνωστο τραγουδιστή! Είναι νικητής reality παιχνιδιού, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Μάλιστα, η συμφωνία του Ανδρέα Γεωργίου μαζί του προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του Κίμωνα Καπερνάρου, γιου του Δημοσθένη, έγινε, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στο σπίτι της Δανάης Μπάρκα.

Την αποκάλυψη βέβαια έκανε η Δανάη Μπάρκα η οποία άκουσε από το τηλέφωνο να γίνεται η συμφωνία για τον… Βαγγέλη Κακουριώτη. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό στο νεανικό κοινό ο οποίος θα υποδυθεί τον Κίμωνα που δεν έχουμε δει ακόμα γιατί υποτίθεται ότι διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση στον Πειραιά και δεν γνωρίζει τίποτα για τις παράνομες δράσεις του πατέρα του.

Κατεβαίνει λοιπόν στη Μάνη όπου και θέλει να βοηθήσει τον πατέρα του στην προεκλογική του εκστρατεία χωρίς να γνωρίζει απολύτως τίποτα για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Κίμωνας όχι μόνο θα εγκατασταθεί στη Μάνη αλλά και θα ερωτευτεί μία νεαρή κοπέλα που ήδη γνωρίζουμε από το καστ. Δεν έγινε καμία άλλη αποκάλυψη για το ποια θα είναι αυτή, όμως η Δανάη Μπάρκα είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά για ποια πρόκειται αλλά δεν σκοπεύει να το αποκαλύψει.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts