Η γη της Ελιάς: Η Εύα βοηθάει Κωνσταντίνο-Ισμήνη! Η δελεαστική πρόταση που δέχεται!

Η γη της Ελιάς: Η Εύα έχει μπει για τα καλά στη ζωή των χαρακτήρων, στην επιτυχημένη σειρά και ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη χρειάζονται την πολύτιμη βοήθειά της.

Αναλυτικότερα, ο Κωνσταντίνος κι η Ισμήνη ζουν τον απόλυτο έρωτα. Έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να συνεχίσουν μπροστά ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αγοράσει ένα νέο σπίτι στην Ισμήνη. Θα χρειαστεί, όμως, τη βοήθεια κάποιου ειδικού, για να είναι 100% σίγουρος γι’ αυτό το βήμα.

Ο Κωνσταντίνος ζητάει τη γνώμη της Εύας για το σπίτι που αγοράζει στην Ισμήνη, στη «Γη της Ελιάς». Η Εύα με μεγάλη προθυμία δέχεται να βοηθήσει. Η πολιτικός μηχανικός φαίνεται πολύ χρήσιμη στο ζευγάρι κι έρχονται κοντά.

Δεδομένου ότι η Εύα βοήθησε το ζεύγος στο σπίτι, ο Κωνσταντίνος κι η Ισμήνη με τη σειρά τους τη βοηθούν να βρει σπίτι στη Μάνη. Μία σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται ανάμεσά τους, κάτι που στη συνέχεια θα οδηγήσει τον Κωνσταντίνο να ζητήσει από την Εύα να συνεργαστούν μελλοντικά.

Μία αρκετά δελεαστική πρόταση, που η Εύα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά. Τι κρύβεται πίσω όμως από τις προθέσεις του Κωνσταντίνου; Είναι τόσο αγνές ή έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts