Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Μία πολύ άσχημη στιγμή θα είναι αρκετή για να πληγώσει κάποιους από τους πρωταγωνιστές της σειράς.
Η Εύα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Στάθη και την Ιουλία, συνειδητοποιώντας πως ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ, στην γη της ελιάς.

Είναι γνωστό πως η Εύα τόσο καιρό ζούσε στην σκιά της Ιουλίας. Ζούσε τον ίδιο εφιάλτη που βίωνε και η Αρετή τόσα χρόνια. Ο Στάθης ήταν τρελός για την Ιουλία Βρεττάκου και ποτέ του δε την ξεπέρασε.

Μπορεί η Ιουλία να επέστρεψε στην αγκαλιά του Γιώργη, όμως το μυαλό της βρίσκεται ακόμη στον Στάθη. Μια μέρα, ο Στάθης την πετυχαίνει στο δρόμο και την ρωτάει γιατί έκανε το λάθος να κυλήσει στην αγκαλιά του πρώην της.

Η Ιουλία, δυστυχισμένη, λυγίζει στην αγκαλιά του, μη μπορώντας άλλο να αντέξει αυτή την κατάσταση. Δεν είναι χαρούμενη με τον γάμο της και ο Στάθης την καταλαβαίνει. Την κλείνει στην αγκαλιά του, χωρίς να ξέρει πως η Εύα καραδοκεί…

Πράγματι, η Εύα μένει πίσω και πιάνει στα πράσα τον Στάθη, αγκαλιά με την Ιουλία, στην γη της ελιάς. Ένα κομμάτι μέσα της έχει διαλυθεί. Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο κανέναν, τρέφει ακόμη αισθήματα για την πρώην του… Το τέλος της σχέσης τους πλησιάζει στη Γη της ελιάς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts