Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Μυρτάλης απειλείται ξανά και ο Θεοδόσης βάζει το χεράκι του

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega, καταλαβαίνει πως η κατάστασή του γίνεται ολοένα και χειρότερη και η επιδείνωση είναι ολοφάνερη. Αντιλαμβάνεται και μόνος του ότι δεν αρκεί πλέον μόνο η απομόνωση και πρέπει να πάρει πιο σκληρά μέτρα. Ζητά να αλλάξει η αγωγή του άμεσα. Ο ψυχίατρος είναι σίγουρος ότι ο Αλέξης στη Γη της ελιάς, του κρύβει πολλά όμως για την κατάσταση της υγείας του.

Όταν η Μαργαρίτα, η οποία έχει καταλάβει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον γιο της, μένει κάγκελο όταν τον βλέπει στο δρόμο τυχαία με τη Μυρτάλη την ώρα που μαθαίνει μάλιστα ότι ο Θεοδόσης το γνώριζε.
Ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μυρτάλη, εδώ και λίγο καιρό, έχει χωρίσει με τον Στέφανο και αναστατώνεται. Νομίζει ότι χώρισε για εκείνον.

Όταν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μόνο ένα παιχνίδι του μυαλού εξαφανίζεται από όλους και από όλα. Η Μαργαρίτα και ο Θεοδόσης τον αναζητούν τον Αλέξη, αλλά μάταια. Η Μαργαρίτα, όπως είναι φυσικό σκέφτεται τα χειρότερα και φοβάται μην κάνει κακό στη Μυρτάλη. Όταν τον βρίσκει κάνουν οι δυο τους έναν μεγάλο καβγά για τη Μυρτάλη, αφού καταλαβαίνει ότι ο μονάκριβος γιος της εξακολουθεί να παραμένει κολλημένος σε παλιές και επικίνδυνες καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο Αλέξης, στη συνέχεια, εξομολογείται στον πατέρα του, τον Θεοδόση, τις φαντασιώσεις του με την κοπέλα που αγαπά όσο τίποτε άλλο και εκείνος τού υπόσχεται να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο… Τον στηρίζει σε κάθε του κίνηση και τον συμβουλεύει παρόλο που γνωρίζει πως μπορεί η Μυρτάλη να πάθει κακό στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

HOT: Η Γη της Ελιάς: Μάξιμος Μουμούρης: Το ύψος, η ηλικία, ο γάμος με πολιτικό και οι απίστευτες σπουδές

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts