Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκτοξεύει απειλές

Η Γη της Ελιάς: Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται από τον Ισίδωρο στα επόμενα επεισόδια. Ο ήρωας θα αποκαλύψει στην αδερφή του Ιουλία πως αυτός μαγείρεψε την διαθήκη του συχωρεμένου αδερφού τους, Ιπποκράτη κλέβοντας έτσι την περιουσία της Μυρτάλης μέσα από τα χέρια της. Η Ιουλία θα σοκαριστεί με όσα θα της πει ο αδερφός της, Ισίδωρος στην σειρά Η Γη της Ελιάς και οι απειλές προς το πρόσωπο του δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Μετά την άσχημη και οδυνηρή περιπέτεια που θα έχει ο Ισίδωρος στην Γη Της Ελιάς, αισθάνεται πως έφτασε η στιγμή να μιλήσει για τη διαθήκη των Βρεττάκων και όλα όσα έκανε για να περάσει η περιουσία στα χέρια του. Ο ίδιος αφού βγαίνει από το νοσοκομείο και στέκεται ξανά στα πόδια του αποφασίζει να μιλήσει στην Ιουλία και να της πει όλη την αλήθεια.

Η Ιουλία ακούγοντάς τον μένει άναυδη μην ξέροντας τι να απαντήσει. Εξοργίζεται μαζί του αλλά φοβάται να του δείξει καθώς ακόμα η υγεία του δεν έχει επανέλθει πλήρως. Η ηρωίδα με το πέρασμα του χρόνου θα υπενθυμίζει συνεχώς στον αδερφό της να αποκαταστήσει όλη αυτή την αδικία λέγοντας του και απειλώντας του πως αν δεν το κάνει άμεσα θα τα πει όλα στην Μυρτάλη. Θα ταρακουνηθεί άραγε ο Ισίδωρος μετά τις απειλές της Ιουλίας στην σειρά Η Γη της Ελιάς και αν ναι, θα δώσει στην ανιψιά του Μυρτάλη την περιουσία που της αναλογεί πίσω;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts