Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ξεκινά θεραπείες για να κάνει παιδί

Η Γη της Ελιάς: Τα νέα είναι δυσάρεστα για το ζευγάρι. Η Ιουλία και ο Κουράκος συνειδητοποιούν πως πρέπει να περάσουν από εξετάσεις και θεραπείες, στην γη της ελιάς. Θέλουν όσο τίποτα να αποκτήσουν ένα μικρό μωρό, όμως αυτό δεν έρχεται εύκολα στη ζωή τους…

Μετά από πολλαπλές προσπάθειες, αποφασίζουν να ζητήσουν τη γνώμη ενός ειδικού. Εκείνος τους αναφέρει πως πρέπει να περάσουν από εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ποιος έχει το πρόβλημα.

Viral Είδηση: Η γη της Ελιάς: Χειροπέδες στον Αλέξη μετά την καταγγελία της Ελένης για σεξουαλική παρενόχληση!

Ο Κουράκος περνά πρώτος από εξετάσεις και βλέπει πως όλα είναι μια χαρά. Ο Γιώργης δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα οι γιατροί να ζητούν από την Ιουλία να εξεταστεί. Με τη σειρά της, κάνει τον απαραίτητο έλεγχο και συνειδητοποιεί πως πρέπει να κάνει κάποιες συγκεκριμένες ορμονικές θεραπείες.

Στα επόμενα επεισόδια, η Ιουλία θα μπει στη διαδικασία να φέρει εις πέρας τις απαραίτητες θεραπείες, ώστε να μπορέσει να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργη. Η ψυχολογία της επηρεάζεται σημαντικά και η αγωνία της κορυφώνεται.
Θα καταφέρει το ζευγάρι να ξεπεράσει τις δυσκολίες, φέρνοντας στον κόσμο το παιδί που τόσο επιθυμεί;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts