Η Γη της Ελιάς: Η λατρεία της τηλεοπτικής Μαρίνας για τον χορό, η ηλικία και η άγνωστη ζωή της

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη Νεοφύτου ή αν προτιμάτε, η Μαρίνα από την αγαπημένη σειρά Η γη της Ελιάς, είναι πολλά παραπάνω από μία νεαρή και πολλά υποσχόμενη ηθοποιό.

Γιατί η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι και χορεύτρια και μάλιστα πολύ καλή. Η νεαρή καλλιτέχνιδα είναι 24 ετών και από μικρή ασχολείται με τον χορό.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη σειρά 8 Λέξεις και τώρα στη Γη της Ελιάς, σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και κλασσικού μπαλέτου κάτι που τελικά αγάπησε πολύ και της έγινε τρόπος ζωής.

Στα 15 της κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει. Το ταλέντο της Αντιγόνης στο χορό ήταν εμφανές αφού πέρασε όλες τις εξετάσεις του Royal Academy of Dance με άριστα, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια χορού σε Κύπρο και εξωτερικό και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Επίσης επιλέχθηκε μετά από ακροάσεις στο Talent Show του Μega TV ‘Get on stage’ το 2009 όπου και κατέλαβε την 4η θέση.

Το 2012 κατέλαβε την 3η θέση στον Παγκύπριο Διαγωνισμό χορού.

Ο χορός είναι η ζωή της και χάρισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram τους οποίους ξετρέλανε! Πολλά ήταν τα κολακευτικά σχόλια του στυλ “Συγκλονιστική απλά! Μπράβο”, “Ταλεντάρα”, “Ταλέντοοοο κι πανέμορφη”, “Υπέροχη”!

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω με την Αντιγόνη Νεοφύτου να χορεύει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts