Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή – Επιστρέφει από το παρελθόν και θα ταράξει τους πάντες

Η Γη της Ελιάς: Με ανατροπές και απροσδόκητες εξελίξεις θα εξελιχθεί η δεύτερη σεζόν στην Γη της Ελιάς. Εκεί όπου εκτός από σημαντικές αφίξεις, θα έχουμε και αναπάντεχες επιστροφές!

Μια από αυτές μάλιστα αφορά ένα πρόσωπο που απασχόλησε έντονα τους τηλεθεατές την πρώτη σεζόν και ο θάνατος της συγκλόνισε το κοινό.

Ο λόγος για τη Νίκη Παλληκαράκη ή αλλιώς την τηλεοπτική Φανή, η απώλεια της οποίας συντάραξε τους πρωταγωνιστές. Η Φανή, λοιπόν, είχε πάντα μεγάλη έγνοια για την μικρή Αγγελική και αυτή θα είναι και ο λόγος που θα την δούμε τη νέα σεζόν στην Γη της Ελιάς. Μέσα από flashbakcks θα δώσει… νοητό παρόν στη σειρά, βοηθώντας το μικρό κοριτσάκι.

Θυμίζουμε ότι Μαρίνα και Μάνος έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσουν την Αγγελική, προσφέροντας της έτσι μια νέα οικογένεια. Η Φανή όμως και η ιδιαίτερη σχέση της με την μικρή δεν μπορούν να ξεγραφτούν τόσο εύκολα…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts