Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή που αναστάτωσε το twitter: Η Μαρίνα έπαθε… Πότη

Η Γη της Ελιάς: H Μαρίνα είπε χαρτί και καλαμάρι στην Βασιλική τα νέα για τον πατέρα της και το twitter «πήρε φωτιά».
Η Μαρίνα αποκάλυψε στην Βασιλική ότι ο πατέρας της, ο Στάθης Καπερνάρος έχει σχέση με μία όμορφη γυναίκα, την Εύα και τους είδε στην ταβέρνα…

Αυτή η σκηνή ήταν αρκετοί για τους χρήστες του twitter που δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν ότι είναι ο «νέος Πότης» ο οποίος είναι ο πρώτος κουτσομπόλης!

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα ενός χρήστη «Η Μαρίνα έπαθε Πότη»!

Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς: Η Μαργαρίτα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αλέξη και να βγάλει από το μυαλό του τις έμμονες ιδέες που έχει για τη Μυρτάλη. Όλα όμως δείχνουν ότι η ψυχική του διαταραχή τον έχει οδηγήσει σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό. Ο Στάθης, μετά από προσπάθεια της Βασιλικής να έρθουν κοντά, τη συναντά. Τα συναισθήματά τους είναι έντονα και, έπειτα από πολύ κόπο, καταφέρνουν να βρουν κάποια κοινά σημεία στα δύσκολα ζητήματα που τους χωρίζουν.

Ωστόσο, η Βασιλική εξακολουθεί να παραμένει εκτός της οικογένειάς της. Τη θλίψη της μετριάζει ο ερχομός του μωρού της στο σπίτι. Η Αθηνά, τρομοκρατημένη, περιμένει να ξεσπάσει το σκάνδαλο για τη σχέση της με τον Δημήτρη και τώρα μόνο ο Ιάκωβος μπορεί να τη βοηθήσει. Στη Θεσσαλονίκη, ένας νέος έρωτας ξεκινά ανάμεσα στη Μυρτάλη, η οποία είναι συγκρατημένη, και τον Νικήτα, που δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του.

Δείτε παρακάτω τη σκηνή της Μαρίνας με τη Βασιλική αν τη χάσατε, αλλά και τα tweets:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts