Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που πυροβολήθηκε ο Κουράκος – Έξαλλο το Twitter που πήγε με πουκαμισάκι

Η Γη της Ελιάς: Στο επεισόδιο της Τρίτης (15/2), ο Αλέξης μίλησε στη Μαργαρίτα για το περιστατικό με τους δυο τύπους που τον απείλησαν προκειμένου να τους πει πού βρίσκεται ο Θεοδόσης. Εκείνη τρομοκρατήθηκε!
Στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούσαν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης.

Η Μαργαρίτα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, πελαγωμένη, αναγκάστηκε να ζητήσει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου. Ο Κουράκος κάλεσε τον Ανέστη στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούσαν και αναγκάστηκε να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Ανέστης, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκλήρωσε το σχέδιό του και εκτέλεσε τον ύποπτο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Ο Κουράκος επενέβη και έφαγε μια σφαίρα στο στήθος.

Οι τηλεθεατές που σχολιάζουν φανατικά στο Twitter έγιναν έξαλλοι. Τόσο με τον Ανέστη όσο και με τον Κουράκο, καθώς όλοι οι αστυνομικοί φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ εκείνος βγήκε έξω φορώντας ένα απλό πουκαμισάκι.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια:

Δείτε τη σχετική σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts