Η γη της Ελιάς: Η υγεία του Λυκούργου δοκιμάζεται! Θα αντέξει τα βάρη που τον περιμένουν;

Η Γη της Ελιάς: Στις 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η αγαπημένη σειρά του Mega για τον β’ κύκλο της και φυσικά οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων θα είναι καταιγιστικές και απρόσμενες.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ζωής στην Αρεόπολη θα είναι σίγουρα ο Λυκούργος, ρόλο που υποδύεται πολύ επιτυχημένα ο αγαπημένος Γιώργος Παρτσαλάκης ο οποίος θα αντιμετωπίσει και πάλι δύσκολες καταστάσεις.

Ο Λυκούργος, λοιπόν, έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Γη της Ελιάς, με την υγεία του να δοκιμάζεται έντονα το τελευταία διάστημα. Η αποκάλυψη ότι ο γαμπρός του είναι μπλεγμένος με την μαφία όχι μόνο θα κλονίσει την ψυχολογία του Λυκούργου αλλά θα τον φέρει αντιμέτωπο και με ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Τώρα πλέον όλοι ξέρουν ότι γνωρίζει…

Αν σε αυτά προστεθούν η απώλεια του Ιάκωβου αλλά και η απαγωγή της Βασιλικής, τότε όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση του Λυκούργου θα επιβαρυνθεί κι άλλο. Μην ξεχνάμε εκτός των άλλων και την Αθηνά, η οποία περνάει πολύ δύσκολα στη φυλακή και ο Λυκούργος αποτελεί για αυτήν σανίδα σωτηρίας. Θα αντέξει όλα αυτά τα βάρη ο Λυκούργος ή η κατάρρευση του βρίσκεται κοντά;

Μένει να το διαπιστώσουμε επί της οθόνης μιας και σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts