Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ δεν θέλει να υιοθετηθεί από την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Φιλιώ δεν θέλει να υιοθετηθεί από την Αθηνά.

Γιατί βρε Φιλιώ μου; Θα είναι υπέροχη μαμά η Αθηνά!!

Κι όμως, φαίνεται πως η μικρή Φιλιώ και η Αθηνά δε θα έχουν την τέλεια πρώτη γνωριμία, στην γη της ελιάς. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, το κοριτσάκι αυτό μεταφέρεται σε ίδρυμα. Οι μέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες…

Ο Λυκούργος συζητά σε όλη την Αρεόπολη το πόσο πολύ λυπάται για το μέλλον αυτού του παιδιού. Η Αθηνά ευαισθητοποιείται με την ιστορία του και -αφού δε κατάφερε να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική- σκέφτεται πως η ζωή της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να γίνει μάνα!

Στόχος της είναι να υιοθετήσει την Φιλιώ και ο Λυκούργος κάνει τα πάντα για να της συμπαρασταθεί και να την βοηθήσει. Βέβαια, τίποτα δε θα είναι εύκολο σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα.

Η Αθηνά θα ταλαιπωρηθεί αρκετά, τόσο λόγω της σκληρής διαδικασίας, όσο κι εξαιτίας της μικρής Φιλιώς, στην γη της ελιάς. Η Φιλιώ, από την πρώτη τους γνωριμία, θα είναι παγωμένη και δύσκολα θα μπορέσει να την εμπιστευτεί και να την αγαπήσει, σύμφωνα με το youfly.gr.

Όσο κι αν η Αθηνά είναι φιλική μαζί της, η Φιλιώ την απομακρύνει και δείχνει με τη στάση της πως δε θέλει να την υιοθετήσει. Πώς θα αντιδράσει η Αθηνά και ποια θα είναι η επόμενή της κίνηση;

Δες κι αυτό στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Η Γη της Ελιάς: Έξω φρενών ο Μάνος: «Να πας να…»

Αντωνία Χαραλάμπους: Η αλλαγή της Ισμήνης στα δυο χρόνια της Γης της Ελιάς – Έχει χάσει πολλά κιλά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts