Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με το πτώμα του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος με την ομάδα του ψάχνουν παντού προκειμένου να εντοπίσουν τον Ανέστη τον οποίο η αστυνομία θεωρεί υπαίτιο της δολοφονίας του Δημήτρη Βιδάλη στην Γη της Ελιάς. Όμως οι προσπάθειες τους δεν αποδίδουν.
Ο Ανέστης δεν υπάρχει πουθενά. Κι αυτό γιατί όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας η Ευτυχία μετά από ένα έντονο καβγά μαζί του κατάφερε να του δώσει ένα θανατηφόρο χτύπημα και να τον σκοτώσει. Αμέσως μετά καλεί την Άννα για βοήθεια και αναλαμβάνουν μαζί να εξαφανίσουν το πτώμα.

Και για να μην το βρει ποτέ κανείς τι σκέφτονται λέτε να κάνουν; Η Ευτυχία και η Άννα όπως θα δούμε σκάβουν κι ανοίγουν ένα λάκκο, εν συνεχεία πετάνε μέσα το πτώμα του Ανέστη ρίχνουν από πάνω βενζίνη και το καίνε εξαφανίζοντας κάθε ίχνος τους.

Οι δύο κοπέλες ωστόσο από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν νιώθουν καθόλου καλά φέρνοντας συνεχώς στο μυαλό τους τις άσχημες αυτές εικόνες από το κάψιμο του πτώματος του Ανέστη.

diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts