Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος: «Προσπαθείς να βάλεις χέρι στην περιουσία;»

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος για άλλη μια φορά ο Ισίδωρος στη σειρά του Mega.
Η Αθηνά και ο Ισίδωρος θα ακονίσουν και πάλι τα μαχαίρια τους.
Ενώ οι δυο ήρωες είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα και ο καθένας είχε τραβήξει τον δικό του δρόμο, οι εξελίξεις θα τους φέρουν και πάλι απέναντι και αυτή την φορά μπλεγμένος σε αυτό θα είναι και ο Δημήτρης μαζί με την Αντιγόνη.

Οι απειλές στη Γη της Ελιάς

Ο Δημήτρης, μαθαίνοντας πως η Αντιγόνη πια στα χέρια της έχει την περιουσία που της αναλογεί κάνει διάφορες κινήσεις νόμιμες και μη για να βάλει χέρι σε αυτήν. Ο ίδιος όπως είναι ήδη γνωστό θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο αλλά αυτή την φορά η Αντιγόνη και η εμπιστοσύνη της θα κλονιστούν απέναντί του.

Η Αντιγόνη καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και την επόμενη κιόλας στιγμή με σκοπό να προστατευτεί ενημερώνει τον πατέρα της, ζητώντας του βοήθεια. Ο Ισίδωρος ακούγοντας την κόρη του να του λέει όλα αυτά που αυτός δεν ήξερε, γίνεται έξαλλος με τον Δημήτρη και ξεκινά τις εντολές απειλές.

Στόχος του για ακόμα μια φορά θα είναι φυσικά η Αθηνά, η οποία θα έχει πλήρη άγνοια για όλα αυτά. Ο Ισίδωρος, όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα απειλήσει στα ίσα την Αθηνά να μαζέψει τον γιο της και αν όλα αυτά που κάνει τα κάνει για να βάλει χέρι στην περιουσία δεν πρόκειται να τα καταφέρει ούτε αυτός αλλά ούτε αυτή. Τι του απαντά η Αθηνά στις κατηγορίες του;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts