Η Γη της Ελιάς: Κουλουκάκου – Μαρτίδης: Πιασμένοι χέρι – χέρι στην Κηφισιά

Η Γη της Ελιάς: Οι φανατικοί του σίριαλ, που είδαν την Αντιγόνη Κουλουκάκου και τον Αλέξανδρο Μαρτίδη να περπατάνε χαμογελαστοί και πιασμένοι χέρι-χέρι στην Κηφισιά, μπερδεύτηκαν ανάμεσα στη σειρά και στην πραγματικότητα και αναρωτιόντουσαν αν και στην κανονική ζωή έχουν σχέση. Όμως η αλήθεια είναι πως οι τηλεοπτικοί Ιουλία Βρεπάκου και Γιώργης Κουράκος είναι ερωτευμένοι μόνο στη σειρά του MEGA «Η γη τηε ελιάς», ενώ τους συνδέει μια δυνατή φιλία εκτός πλατό.

Viral ΕίδησηΗ Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα δολοφονεί τον βιαστή της

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό YOU, οι δυο τους, για τις ανάγκες των γυρισμάτων, βρέθηκαν για λίγες  ώρες σε κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς, εκεί που γεννήθηκε και «άνθισε» ο τηλεοπτικός έρωτάς τους μετά από παρότρυνση του Ιάκωβου. Δεν έλειψαν φυσικά τα χαμόγελα και τα πειράγματα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, στο δεύτερο ταξίδι τους ως «παντρεμένοι» -είχε προηγηθεί η απόδραση στο Παρίσι- ενώ κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο Γιώργης Κουράκος πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια στην αγαπημένη του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts