Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος: «Θα κλείσω τον Ισίδωρο στη φυλακή»

Η Γη της Ελιάς: Ένας ασταμάτητος πόλεμος, με φοβερές συνέπειες. Ο Ισίδωρος και ο Κωνσταντίνος θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά μάλιστα, ο συμβολαιογράφος δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τα ισχυρά του μέσα, προκειμένου να κρατήσει μακριά του τους Βρεττάκους.
Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Ιουλία θα πει στον Ιάκωβο την αλήθεια για τη διαθήκη. Θα του εκμυστηρευτεί πως ο Ισίδωρος την “μαγείρεψε” με σκοπό να κρατήσει ο ίδιος την περιουσία και όχι η ανιψιά τους, η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς.

Ο Ιάκωβος, εξοργισμένος, θα αντιληφθεί αμέσως πως ο αδελφός του δεν έκανε μόνος κάτι τόσο αισχρό. Η πόρτα στο γραφείο του Κωνσταντίνου θα χτυπήσει, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να έρχονται πολύ σύντομα αντιμέτωποι.

Ο Κωνσταντίνος θα μείνει άναυδος, μόλις συνειδητοποιήσει πως το μυστικό για τη διαθήκη έχει διαρρεύσει. Όταν ο Ιάκωβος του ζητήσει τον λόγο, ο συμβολαιογράφος θα αμυνθεί, χρησιμοποιώντας τις απειλές του.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος θα επισημάνει στους Βρεττάκους πως εάν μπλεχτεί το όνομά του σε αυτή την απάτη που έχει συγκλονίσει την γη της ελιάς, ο Ισίδωρος θα κλειστεί στη φυλακή ισόβια. Είναι διατεθειμένος να βάλει τα ισχυρά του μέσα, για να καταδικαστεί ο Ισίδωρος και οι απάνθρωπες πράξεις του!

Ο Ιάκωβος παγώνει. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να δει τον αδελφό του στη φυλακή, ειδικά μετά το δεύτερο επεισόδιο με την καρδιά του. Θα φύγει με το κεφάλι κατεβασμένο, γνωρίζοντας πως έχασε την μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts