Η Γη της Ελιάς: Λεωνίδας και Άννα φεύγουν από τα κτήματα!

Η Γη της Ελιάς: Μια νέα ζωή ξεκινά από δω και στο εξής για την Άννα και τον Λεωνίδα στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Οι δύο νεαροί μετά από συζητήσεις που έκαναν που αφορούσαν το μέλλον τους στην Μάνη, αποφάσισαν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση, πιο συγκεκριμένα το δικό τους Θερμοκήπιο.

Η Άννα και ο Λεωνίδας στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα ανακοινώσουν στους Βρεττάκους, πιο συγκεκριμένα στο Μάνο, ο οποίος ηγείται και της επιχείρησης πως θα αποχωρήσουν από την δουλειά για δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Αυτοί φυσικά δεν είναι άλλοι από την νέα τους επιχείρηση, την οποία με πολύ κόπο και αγώνα κατάφεραν να την φέρουν εις πέρας. Ο Μάνος ακούγοντάς τους παθαίνει σοκ καθώς διαπιστώνει πως όσο περνάει ο καιρός, λιγοστεύουν και οι εργάτες τους.

Η απόφαση των παιδιών, της Άννας και του Λεωνίδα, όμως είναι οριστική στην σειρά Η Γη της Ελιάς και αυτό θα δημιουργήσει εκ νέου προβλήματα στην επιχείρηση των Βρεττάκων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts