Η γη της Ελιάς: Μαρίνα και Μάνος έδωσαν spoiler: Ο γάμος τους στη σειρά και ο ρόλος της Αγγελικής!

Η γη της Ελιάς: Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος β’ κύκλος της σειράς του Mega στις 21:00. Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να κρατήσει την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη, καθώς θα πιάσει το νήμα της ιστορίας από εκεί που τελείωσε ο πρώτος κύκλος, με τη σύλληψη της Αθηνάς.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης, στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πολύκροτη δίκη της Αθηνάς, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποια θα είναι η έκβαση της δίκης. Ακόμη, στη «Γη της Ελιάς» φθάνει ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει…

Το πρώτο επεισόδιο θα επικεντρωθεί σε πολλές ιστορίες των αγαπημένων ηρώων και μεταξύ αυτών θα δούμε τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου.

«Παντρεύονται επειδή είναι ερωτευμένοι. Δεν παντρεύονται για την Αγγελική, επειδή όντως αγαπιούνται», τόνισε η Αντιγόνη Νεοφύτου.

«Η Αγγελική θα αγαπήσει την Μαρίνα και τον Μάνο σαν πραγματικούς της γονείς και οι ήρωες θα δεθούν με το παιδί. Είναι μία ιστορία που θα συγκινήσει πολύ!», συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ακόμη, οι τηλεθεατές θα δουν να… σιγοβράζει το love story του Στάθη και της Ιουλίας.

Ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε και μία ακόμα αποκάλυψη για το νέο κύκλο της «Γης της Ελιάς», η οποία σχετίζεται με τις snuff δολοφονίες. Όπως εξήγησε ο ίδιος: «Όλες οι αστυνομικές ιστορίες που γράφονται κατά καιρούς – και ειδικά η ιστορία αυτή στην οποία θα αναλάβουν δράση ο Λυκούργος, ο… Ρωμαίος και η Ιουλιέτα μας, δηλαδή ο Φίλιππος και η Βασιλική – είναι ιστορίες που έχουν συμβεί και αποτελούν μέρος της εγκληματικής ειδησεογραφίας. Αυτή η περιπέτεια, αυτή η ιστορία, θα κάνει τους κακούς μας, τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο, να φανούν παιδάκια του δημοτικού!».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψαν:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts