Η Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για Μυρτάλη και Μαρίνα!

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κι η Μαρίνα έχουν εξελιχθεί σε τραγικές ηρωίδες στη «Γη της Ελιάς» και δέχονται συνεχώς απανωτά χτυπήματα. Οι τελευταίες εξελίξεις είναι αρκετές για να τις λυγίσουν.

Οι δύο νεαρές κοπέλες, όμως, αποφασίζουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Θέλουν να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους και να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να επουλώσουν τις ανοιχτές πληγές του παρελθόντος. Οι ανασφάλειες και τα τραύματα είναι πολλά. Η Μυρτάλη κι η Μαρίνα έρχονται ολοένα και πιο κοντά μετά τα τελευταία γεγονότα και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Η φυλακή ήταν αρκετή για να στοιχειώσει τη Μαρίνα στον ύπνο και τον ξύπνιο της, ενώ ο θάνατος του Νικήτα είναι αυτός που ώθησε τη Μυρτάλη στα όρια της κατάρρευσης. Η μία στέκεται σαν βράχος δίπλα στην άλλη. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και οι φρίκες του παρελθόντος δεν μπορούν να τις αφήσουν εύκολα. Μέρα με τη μέρα παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία κι έτσι η Μαρίνα κι η Μυρτάλη, στη «Γη της Ελιάς» βρίσκουν ό,τι κουράγιο έχουν και σηκώνονται ξανά στα πόδια τους. Παίρνουν ξανά τη ζωή τους στα χέρια τους κι είναι έτοιμες να αρχίσουν να ζουν ξανά δίχως ενοχές και πόνο!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts