Η Γη της Ελιάς: Νέος άντρας στη ζωή της Αρετής

Η Γη της Ελιάς: Την ώρα που όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με τεράστια αγωνία να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο φονικό στη Μάνη, έγινε γνωστό την Τρίτη 31/1 μέσα από την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, πως θα γίνει χαμός στη Γη της Ελιάς και αυτό όχι εξαιτίας του Δημοσθένη και της μαφίας, αλλά εξαιτίας ενός νέου προσώπου που θα ενταχθεί στη σειρά.

Ένας νέος άντρας θα καταφθάσει στο χωριό και μέσα σε όλο αυτό το δράμα, θα προκαλέσει γέλιο, καθώς ο ίδιος θα συνδεθεί με την Αρετή, στην αρχή ως αντίπαλός της, με τις κατάρες της να πέφτουν “βροχή”, στην πορεία όμως φαίνεται πως θα αναπτυχθεί μεταξύ τους ένα όμορφο ειδύλλιο, που ίσως κάνει την πρώην του Στάθη να ξεχάσει επιτέλους τα βάσανά της και να αλλάξει χαρακτήρα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να βρίσκεται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και στο Survivor All Star (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα) επέλεξε να βρίσκεται σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων χρόνων.

«Θα έχουμε νέα άφιξη στη Γη της Ελιάς. Στο cast της σειράς εισβάλει ο πολύ ταλαντούχος Γιώργος Χρανιώτης, θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια. Είχε πάρα πολλές προτάσεις απ’ ότι ξέρω, επέλεξε τελικά την Γη της Ελιάς και θα υποδυθεί έναν παλιό Μανιάτη που ζει για χρόνια στην Αθήνα και αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο του. Είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με διάφορα τοπικά προϊόντα.

Θα ενταχθεί σε μία ιστορία με πάρα πολύ πλάκα, στην ιστορία της Αρετής, γιατί θα εξελιχθεί σε ανταγωνιστή της και πηγαίνει στη Μάνη κοντά στο δικό της μαγαζί και ανοίγει και εκείνος μαγαζί με τοπικά προϊόντα. Μήπως οι μεγάλες αντιπάθειες καταλήγουν σε συμπάθειες και έρωτες; Στη συνέχεια τους δούμε και σε ερωτικές στιγμές», αναφέρθηκε στον αέρα του καναλιού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts