Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ανατρέπει τα πάντα

Η Γη της Ελιάς: Ο νεαρός καταφτάνει στη Μάνη για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια Καπερνάρου και παράλληλα θα προσπαθήσει να συναντήσει την σύντροφο του αδικοχαμένου Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας επαληθεύει τις υποψίες της Δήμητρας

Ο κολλητός φίλος του Κίμωνα, ο Ανδρέας φτάνει στη Αρεόπολη στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς, και ενισχύει της υποψίες της Δήμητρας, ανατρέποντας τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας (τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Δημήτρης Φριτζελάς) συγκλονισμένος από τον θάνατο του φίλου του, στέλνει ένα μήνυμα στη υπαστυνόμο Δήμητρα που της λέει τα παρακάτω:

«Έχω να σου πω κάποια πράγματα γιατί πρέπει να το ψάξεις. Θέλω να το ψάξεις στη μνήμη του, το οφείλουμε και οι δύο. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, είμαι σίγουρος ότι ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε».

Λίγες μέρες αργότερα ο νεαρός καταφτάνει στη Μάνη για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια Καπερνάρου και παράλληλα θα προσπαθήσει να συναντήσει την σύντροφο του αδικοχαμένου Κίμωνα, την Δήμητρα. Όταν λοιπόν συναντηθούν, ο Ανδρέας με όσα θα της πει, εκείνη θα επαληθεύσει όλες τις υποψίες της.

«Ήταν πολύ στενοχωρημένος και πιεσμένος το τελευταίο διάστημα. Επέμεινα και μου είπε πως όταν μάθω θα μου σηκωθούν τα μαλλιά όρθια μ’ αυτά που θ’ ακούσω. Είμαι σίγουρος ότι ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι’ αυτό. Ψάξτο», της λέει και η Δήμητρα που τον ακούει με μεγάλη προσοχή σκέφτεται παράλληλα ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις της για να φτάσει στη αλήθεια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts