Η γη της Ελιάς: Ο γιος πασίγνωστου ηθοποιού στη σεναριακή ομάδα!

Η γη της Ελιάς: Τελικά η επιτυχημένη σειρά δεν έχει γνωστούς συντελεστές μόνο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Γιατί μόλις μάθαμε ότι ο γιος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού ανήκει στη σεναριακή ομάδα της Γης της Ελιάς.

Στη σεναριακή ομάδα της σειράς ως γνωστό ηγείται η Βάνα Δημητρίου και σ’ αυτή λοιπόν συμμετέχει ο γιος πολύ γνωστού ηθοποιού. Πρόκειται για Νικηφόρο Βαλτινό, γιο του Γρηγόρη Βαλτινού και της δημοσιογράφου Εύας Μπίθα. Ο 32χρονος Νικηφόρος γράφει τους διαλόγους της επιτυχημένης σειράς του Mega μαζί με τον έμπειρο Κώστα Καπώνη.

Ο Νικηφόρος Βαλτινός που μοιάζει πολύ εμφανισιακά με τον πρωταγωνιστή και θιασάρχη πατέρα του, σπούδασε σκηνοθεσία στο Λος Αντζελες και έχει υπογράψει ως σεναριογράφος ταινίες και παραστάσεις.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με το κομμάτι του θεάτρου, καθώς έχει αναλάβει τη διεύθυνση παραγωγής στα θέατρα Ιλίσια και Ιλίσια Βολανάκης, όπου δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά ο πατέρας του ανεβάζοντας επιτυχημένα έργα.

Η Γη της Ελιάς: Γιος γνωστού ηθοποιού στη σεναριακή ομάδα της σειράς

Όσο για το αν προτιμάει την ενασχόληση με το σενάριο ή με τη διεύθυνση παραγωγής, ο Νικηφόρος Βαλτινός έχει πει σχετικά σε συνέντευξη του τα εξής: «Δεν νομίζω ότι προτιμάω κάτι. Το σενάριο μου προσφέρει μια διέξοδο από την ρουτίνα, την οποία χρειάζομαι διότι έχω καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts