Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παγιδεύει τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι Βρεττάκοι μαθαίνουν πως ένα… τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στη Μυρτάλη και στον Χρήστο οδήγησε στον χωρισμό τους.

Στο μεταξύ, η κοπέλα, μετανιωμένη, προσπαθεί μάταια να πλησιάσει την Ισμήνη. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, καταστρώνει ένα νέο σχέδιο και προσεγγίζει τη Μυρτάλη.

Αφού την έπιασε στα πράσα με τον Αλέξη, ο Χρήστος, πληγωμένος όσο ποτέ, αποφασίζει να χωρίσει τη Μυρτάλη, να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι, χωρίς ωστόσο να της δώσει καμία εξήγηση. Σοκαρισμένη εκείνη, αδυνατεί να πιστέψει αυτή την εξέλιξη, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν μπορεί να βρει παρηγοριά σε κανέναν.

Με την κακότροπη και αλαζονική συμπεριφορά της, έχει οδηγηθεί στο περιθώριο. Τα αγαπημένα της πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς, της έχουν γυρίσει την πλάτη. Έτσι, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Ο Αλέξης, από την άλλη πλευρά, ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει για τον χωρισμό της.

Της ζητά λοιπόν να γίνουν επίσημα ζευγάρι, όμως εκείνη αντιδρά απροσδόκητα. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης καταφέρνει να πετύχει τον στόχο του, αφού κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους. Παραμένει όμως καχύποπτος απέναντι στην Αντιγόνη, γι’ αυτό παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του. Την ίδια στιγμή, η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τον Στάθη να μην μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ιουλία…

Ενώ η Μυρτάλη απομακρύνεται από όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ο Δημοσθένης, που επιστρέφει… ανανεωμένος στη Μάνη μετά το ταξιδάκι αναψυχής, καταστρώνει νέα σατανικά σχέδια και τη βάζει στο στόχαστρο. Μάλιστα αυτή τη φορά αποκαλύπτει στην Ασπασία τους σκοπούς του. Την προσεγγίζει λοιπόν και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του. Εκεί της κάνει μια φιλική προσέγγιση, με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου πως ο Δημοσθένης βρίσκεται σε κόντρα με τον Ισίδωρο, λόγω της υποψηφιότητάς του για τη δημαρχία, και ένας ενδοοικογενειακός «πόλεμος» των Βρεττάκων τον συμφέρει, ώστε ο αντίπαλός του να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες με την ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει τη φίλη της ευτυχισμένη. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και τον διώχνει. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, γιατί θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική.

Σύντομα ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Αρχίζει από την οικογένεια Στεφανέα και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους… Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης ωστόσο αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους.

Πηγή Τηλέραμα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts