Η Γη της Ελιάς: «Ο Θανάσης κι εγώ είμαστε πάλι μαζί»

Η Γη της Ελιάς: Αντιμέτωπη με μια φρικτή αποκάλυψη θα έρθει σήμερα η Αρετή, καθώς θα μάθει από την Αναστασία το πραγματικό ποιόν του Θανάση.
Η ίδια θα της εξομολογηθεί πως είναι και πάλι μαζί με την ηρωίδα να μένει κάγκελο ακούγοντάς την.

Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία στην σειρά, Η Γη της Ελιάς με την ίδια να μπαίνει σε μεγάλο δίλλημα. Τελικά το κάνει και για το καλό της θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη που θα την συνταράξει.

Η Αναστασία θα της παραδεχθεί όλη την αλήθεια και η Αρετή θα μείνει παγωτό καθώς θα διαπιστώσει την μεγάλη κοροϊδία του Θανάση προς το πρόσωπό της. Και εκτός από την προσωπική σχέση, ο ήρωας της έχει κάνει και μεγάλο κακό οικονομικά καθώς της έχει πάρει χρήματα για τις δουλείες του.

Τα πάντα όμως θα ανατραπούν μόλις Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή, στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Εκεί οι δυο γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα του κάνουν την ζωή κόλαση.

Bonus Video από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts