Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη είναι προβληματισμένη με τη σχέση της και με την πρώτη ευκαιρία εκθέτει τον Δημήτρη για τα ψέματα που της έχει πει.
Ο Δημήτρης προσπαθεί να δικαιολογηθεί αλλά δεν πείθει την Αντιγόνη, η οποία για μια ακόμα φορά τον διώχνει και το ζευγάρι οδηγείται στον χωρισμό. Στο μεταξύ η Άννα στη Γη της Ελιάς, ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια: «Έχουμε βρει ήδη τα χωράφια με τον Λεωνίδα και σε λίγο καιρό θα είμαστε εμείς τα αφεντικά», του λέει, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις: «Άννα, προσγειώσου και μην κάνειε καμία βλακεία και παραιτηθείς από τη δουλειά γιατί θα μείνεις στον άσο. Σου το λέω», της φωνάζει.

Viral ΕίδησηΗ Γη της Ελιάς: Η στιγμή που ο Στάθης γνωρίζει το μωρό της Βασιλικής

Παράλληλα και ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις: «Ό,τι θέλεις λες. Αν μαθευτεί ότι έχεις σχέση με τη χήρα του αδελφού σου, χάθηκες. Εδώ είναι Μάνη, δεν είναι τα εξωτερικά που ήσουνα», του λέει έξαλλη η Αναστασία σύμφωνα με το tivi.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts