Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος

Η Γη της Ελιάς: Ασταμάτητος είναι ο Ισίδωρος, στη σειρά του Mega. Είναι αποφασισμένος να πάρει οτιδήποτε θα του δώσει λίγη εξουσία στα χέρια του, αποφασίζει να δώσει υποψηφιότητα, για να γίνει δήμαρχος της Μάνης.

Οι εκλογές ξεκινούν και η θέση αυτή πιστεύει πως θα τον ευνοήσει σημαντικά, τόσο τον ίδιο, όσο και την επιχείρηση των Βρεττάκων στη Γη της Ελιάς. Οι σκέψεις του να γίνει “αρχηγός” όλων, τον δελεάζει σε μεγάλο βαθμό.

Χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, ο Ισίδωρος τρέχει στον Μάνο, ανακοινώνοντάς του πως θέλει να γίνει δήμαρχος, στην γη της ελιάς. Ο Μάνος προβληματίζεται από το περίεργο αυτό όραμα του πατέρα του και μαζί το συζητάνε λεπτομερειακά.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει φροντίσει να βγάλει από τη ζωή του την Αντιγόνη, όχι, όμως, το εγγόνι του. Έχει κινήσει γη και ουρανό, με σκοπό να βρει το μωρό που εγκατέλειψε τότε το παιδί του, στέλνοντας ειδικό ντετέκτιβ στην Αθήνα.

Όσο η Αντιγόνη καταρρέει και φοβάται πως όλα θα διαλυθούν, ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να γίνει δήμαρχος, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Ποιοι θα ταχθούν υπέρ και ποιοι θα προκαλέσουν προβλήματα στα νέα του σχέδια;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts