Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ερωτεύεται – Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Μπορεί ο Ισίδωρος να έχει ένα σωρό ανοιχτά θέματα να διευθετήσει όμως ο… έρωτας του χτυπά την πόρτα, στην Γη της Ελιάς.

Η Μυρτάλη, ο Μάνος, τα οικογενειακά προβλήματα και η επιχείρηση θα έπρεπε να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Ισίδωρο ο οποίος όμως βρίσκει χρόνο και για τα… αισθηματικά.

Ο Ισίδωρος, ως Δήμαρχος, είναι έτοιμος, πλέον, να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και για αυτό τον λόγο πηγαίνει στο Δημαρχείο. Εκεί, λοιπόν, διορίζεται μια καινούργια γραμματέας, η Αμαλία. Η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία θα υποδυθεί η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, φαίνεται, σε πρώτη φάση, να συνεργάζεται αρμονικά με τον Ισίδωρο ο οποίος δεν θέλει καιμ πολύ για να αρχίσει να την ερωτεύεται.

Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά όσο περνάει ο καιρός, με μεγάλα ερωτήματα όμως να δημιουργούνται. Πρόκειται για έναν αγνό έρωτα, έστω και σε αυτή την ηλικία, ή μήπως η Αμαλία έχει άλλους σκοπούς, στην Γη της Ελιάς;

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε σήμερα για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς και τον Αντρέα Γεωργίου στο Open Weekend. Δες το βίντεο:

Πηγή: youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts