Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καβγαδίζει άγρια με τη θετή μητέρα του παιδιού της Αντιγόνης!

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος, παρά την καθαρή εξήγηση της Αντιγόνης αλλά και τις συμβουλές όλων να κρατηθεί μακριά από το παιδί της κόρης του, δεν δέχεται τίποτα.

Μάλιστα, πίσω από την πλάτη όλων προχωράει σε ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο την ήρεμη μέχρι στιγμής ζωή του παιδιού και της θετής μητέρας του.

Ο Ισίδωρος είναι πολύ αναστατωμένος με την υπόθεση του παιδιού της Αντιγόνης. Μάλιστα, δείχνει τη φωτογραφία της μικρής στην Ιουλία και τον Ιάκωβο. «Ορίστε, αυτό το κοριτσάκι, αυτό το όμορφο πλάσμα είναι το παιδί της, το εγγόνι μου, καταλαβαίνετε; Πώς μπορεί;», τους τονίζει, ενώ παράλληλα έχει κλείσει κρυφά ραντεβού με τη θετή μητέρα της. Την ίδια στιγμή τόσο η Ιουλία όσο και ο Ιάκωβος ανησυχούν μήπως η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώσει τη ζωή του παιδιού: «Τι θα κάνουμε, Ιάκωβε; Δεν ακούει κανέναν. Φοβάμαι ότι θα κάνει κακό στη ζωή του παιδιού και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό», λέει η Ιουλία αναστατωμένη στον αδελφό της.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα κρυφά από όλους, με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του. Την ίδια ώρα όμως η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη: «Αντιγόνη, ο Ισίδωρος έφυγε κρυφά και πάει στην Αθήνα. Φοβάμαι ότι πάει να βρει το παιδί, έπρεπε να σε ειδοποιήσω», την ενημερώνει. Ο Ισίδωρος ωστόσο ήδη είναι στην Αθήνα και μάλιστα συστήνεται στη δικηγόρο Φάνη Αναστασίου (Νίκη Παλληκαράκη): «Λέγομαι Ισίδωρος Βρεττάκος και είμαι ο πατέρας της Αντιγόνης», της αναφέρει, η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει: «Σας παρακαλώ, δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Φύγετε αμέσως και μην ξανάρθετε εδώ και προπάντων μακριά από το παιδί μου!», του λέει εξοργισμένη.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το TV 24, η Φάνη Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία και να μιλήσουν γι’ αυτά που συμβαίνουν και την έχουν θορυβήσει. Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια. Την ίδια στιγμή όμως ο Ισίδωρος δεν το βάζει κάτω. Όχι μόνο δεν φεύγει όπως του ζήτησε η θετή μητέρα του παιδιού, αλλά στήνεται έξω από το σπίτι της Φάνης και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts