Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταρρέει ξανά και οδηγείται στο νοσοκομείο!

Η Γη της Ελιάς: Μία ακόμη δυσάρεστη εξέλιξη θα φέρει τον πανικό στην οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος θα οδηγηθεί ξανά στο νοσοκομείο, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που θα προκαλέσει ανησυχία. Η καρδιά του παραμένει αδύναμη, παρόλο που ο ίδιος αγνοεί τις προειδοποιήσεις των γιατρών.

Ύστερα από ένα επεισόδιο, ο Ισίδωρος θα πέσει στο έδαφος αναίσθητος. Το τέλος του είναι πάρα πολύ κοντά. Για καλή τύχη όλων, η Αναστασία θα περάσει από το σημείο αυτό και θα τον εντοπίσει σχεδόν νεκρό.

Αμέσως, θα καλέσει ασθενοφόρο και ο Ισίδωρος θα μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, στην γη της ελιάς. Μόνο που, αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ο Μάνος και η Αντιγόνη μαθαίνουν τα νέα και τρέχουν δίπλα στον πατέρα τους.

Ακόμη και ο Ιάκωβος, ο Στάθης, όλοι επισκέπτονται το νοσοκομείο για να δουν εάν είναι καλά. Ο Ισίδωρος βρίσκεται σε τραγικό σημείο. Η Ιουλία και η Μυρτάλη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στην κηδεία του Νικήτα. Γρήγορα επιστρέφουν στο πλευρό του Ισίδωρου, με το ένα χτύπημα να δέχεται το άλλο, απανωτά!

Θα καταφέρει η Μυρτάλη να συγκρατήσει την ψυχραιμία της; Η Ιουλία βρίσκεται σε πανικό, καθώς από τη μία πλευρά βλέπει την ανιψιά της καταρρακωμένη από τον θάνατο του Νικήτα και από την άλλη βλέπει τον αδελφό της να χαροπαλεύει. Σε σύγχυση θα βρεθούν ξανά οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts