Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ψάχνει για το εγγόνι του – Θα φτάσει στα ίχνη της Μαρίας;

Η Γη της Ελιάς: Νέο επεισόδιο της σειράς του Mega θα απολαύσουμε την Κυριακή 1η Μαΐου και η εκπομπή, Πάμε Δανάη έδωσε δυνατό spoiler και σίγουρα αυτή την εξέλιξη ουδείς από τους τηλεθεατές την περιμένει!
Η αποκάλυψη για το άγνωστο παιδί της Αντιγόνης σοκάρει και διχάζει τους Βρεττάκους. Ισίδωρος και Μάνος διώχνουν την Αντιγόνη, ενώ Ιουλία και Μυρτάλη την υποστηρίζουν. Ένας «εμφύλιος» ξεσπά στην οικογένεια των Βρεττάκων και αυτό είναι ήδη γνωστό…


Έχει αποκτήσει παιδί, κρυφά απ’ όλους, το οποίο έδωσε για υιοθεσία με τη βοήθεια της Μαρίας. Το παιδί της είναι αποτέλεσμα βιασμού και έχει αφήσει ανεξίτηλο τραύμα στη ζωή της. Ο Μάνος το μαθαίνει μέσω του ιδιωτικού ντεντέκτιβ και στο πρώτο άτομο που το αποκαλύπτει είναι στην Μαρίνα… Στη συνέχεια όμως θα τα πει όλα στον πατέρα του, και ο Ισίδωρος, έξαλλος, την καλεί στο σπίτι απαιτώντας εξηγήσεις και έτσι θα αιφνιδιάσει την κόρη του!

Ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ανέφερε ένα νέο δυνατό spoiler για τη σειρά του Mega.

Ο Ισίδωρος θα συνεχίσει να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην κόρη του, έχει όμως μεγάλη αγωνία γι’ αυτό το παιδί και θα βάζει ντετέκτιβ και αρχίζει να αναζητά τα ίχνη του.
Θα φτάσει στα ίχνη της Μαρίας, που είναι η μάνα της Αθηνάς και θα μάθει για τη σχέση της με την Αντιγόνη και την υιοθεσία στη Γη της Ελιάς;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts