Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα αντιμετωπίσει έναν αναπάντεχο εχθρό!

Η Γη της Ελιάς: Ο ρόλος του Λυκούργου Μπράτη, θα μας απασχολήσει κατά πολύ στον δεύτερο και πολυαναμενόμενο κύκλο της σειράς. Ο αγαπημένος ήρωας του κοινού έρχεται ξανά στο προσκήνιο καθώς θα κληθεί να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς Νομικού, η οποία κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη. Ποιος θα μπει όμως εμπόδιο στον δρόμο του Λυκούργου στην σειρά Η Γη της Ελιάς;

Στον β΄ κύκλο της σειράς, θα δούμε να εμφανίζεται η αδερφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της. Η ίδια θα εμφανιστεί στην δίκη της Αθηνάς σαν πολιτική αγωγή έχοντας μάλιστα προσλάβει έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο ο Λυκούργος θα δώσει σκληρή μάχη με σκοπό να λάμψει η αλήθεια.

Η αδερφή του Δημήτρη έχει έναν και μόνο στόχο, που αυτός δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί την Αθηνά καθώς πιστεύει πως αυτή σκότωσε τον αδερφό της. Ο ρόλος της όμως κρύβει και άλλα σκοτεινά μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια. Θα καταφέρει ο Λυκούργος να καταλάβει τον πραγματικό της χαρακτήρα στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ή η παρουσία της στην δίκη αλλά και στην Αερόπολη θα χειροτερέψει κι άλλο την κατάσταση; Η συνέχεια στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts