Η Γη της ελιάς: Ο πιο άσχημος χωρισμός για Ιουλία και Κουράκο

Η Γη της ελιάς: Η Ιουλία με τον Γιώργη διανύουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Φαίνονται ερωτευμένοι και αποφασισμένοι να μείνουν οι δυο τους και να χαρούν τη ζωή. Ωστόσο, μήπως όλα αυτά είναι επίπλαστα; Μήπως πίσω από αυτή την ευτυχία υπάρχει συμβιβασμός και κάτω απ’ αυτό εκκολάπτονται προβλήματα;

Η Ιουλία, όπως έχουμε δει, έχει αποδεχτεί ότι δεν θα κάνει παιδί ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Από την άλλη, ο Γιώργης συμφωνεί μαζί της ότι μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα μόνοι τους, χωρίς παιδιά. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά το πιστεύει και αν αυτό είναι πληγή στη σχέση τους που την κρύβει καλά. Επίσης, ο Γιώργης έχει ακόμα ένα πρόβλημα που συνεχώς το παλεύει, αλλά διαρκώς το βρίσκει μπροστά του και αυτό δεν είναι άλλο από τον Στάθη. Ο Στάθης γι’ αυτόν είναι κόκκινο πανί, είναι η εμμονή του και παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις της Ιουλίας, ο Γιώργης μέσα του καίγεται όταν η γυναίκα του ανταλλάξει έστω και ένα βλέμμα με τον πρώην της.

Στον β΄ κύκλο της σειράς Γη της ελιάς θα αρχίσουμε να βλέπουμε πέρα από επιστροφές (δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστείς θα γυρίσει) δειλά-δειλά να βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Η αρχή γίνεται με τη σύλληψη της Αθηνάς και με τον τρόπο που ο Γιώργης το διαχειρίστηκε.

Η Ιουλία θεωρεί ότι έπρεπε να είναι πιο διακριτικός και ότι εξέθεσε την οικογένειά της σε μεγάλο βαθμό. Θεωρεί ότι έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο και ότι έπληξε το κύρος των Βρεττάκων σε όλη τη Μάνη. Με αφορμή αυτό το περιστατικό αρχίζουν τα πρώτα καβγαδάκια. Φαίνεται ότι και οι δυο τους έχουν τα δικά τους απωθημένα και κυρίως η Ιουλία, η οποία δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα πάνω στον Γιώργη που δεν της αρέσουν και αρκετές ιδέες που έχει ο άντρας της με τις οποίες είναι αντίθετη. Φυσικά, πάντα υπάρχει και το θέμα του παιδιού, που όπως όλα δείχνουν είναι μια απόφαση συμβιβασμού από την πλευρά του Γιώργη. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον.

Η Ιουλία θα αισθάνεται μόνη και θα αρχίσει ξανά να θυμάται τη σχέση της με τον Στάθη, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε μαζί του
Χωρίζουν άσχημα Ιουλία και Γιωργής
Ο Γιώργης γίνεται σκληρός και αφοσιώνεται όλο και πιο πολύ στη δουλειά του. Μοιραία κάποια στιγμή αυτός ο γάμος θα φτάσει σε τέλμα. Το γυαλί στη σχέση τους έχει ραγίσει και από την πλευρά της Ιουλίας τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση για να…ξανακολλήσει.

Βέβαια, μην περιμένετε ο χωρισμός της Ιουλίας και του Γιώργη να γίνει αμέσως με το που θα αρχίσουν τα νέα επεισόδια, τον Σεπτέμβριο. Για να φτάσουν μέχρι τον χωρισμό θα γίνουν πολλά πράγματα, τόσο ανάμεσά τους όσο και στον περίγυρό τους. Μαζί θα είναι στα 70 περίπου νέα επεισόδια, ενώ ο χωρισμός τους αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμβεί γύρω στα Χριστούγεννα!

tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »