Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος λυτρώνει τη Μυρτάλη μετά τον χωρισμό από την Ελένη;

Η Γη της Ελιάς: Πολλοί αναρωτιούνται πως θα έρθει το τέλος της Μυρτάλης κι αν ο Στέφανος θα παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό. Άλλωστε, ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτάς της και ο μόνος που κατάφερνε να την βλέπει ευτυχισμένη.

Το νέο πως Στέφανος και Ελένη χωρίζουν, σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία στη Μάνη. Ο Πότης παίρνει την είδηση αυτή απευθείας από τη Μαδρίτη και φροντίζει να την κάνει παντού γνωστή! Η Αρετή τρελαίνεται από τη χαρά της, καθώς μέσα της ελπίζει πως ο γιος της θα επιστρέψει σπίτι τους…

Αυτό θα ήταν, πράγματι, μία τεράστια ανατρποπή. Εάν ο Στέφανος επιστρέψει, θα μπορέσει να συναιτίσει την Μυρτάλη και να την βάλει στον ίσιο δρόμο, στην γη της ελιάς. Άλλωστε, το μέλλον της με τον Αλέξη προβλέπεται αρκετά σκοτεινό.

Ο αδίστακτος αυτός άντρας θα πληρώσει για τα εγκλήματά του, με τον χειρότερο τρόπο. Αυτό σημαίνει πως είτε θα πεθάνει, είτε θα μπει στη φυλακή, σε ψυχιατρική πτέρυγα. Η Μυρτάλη θα φύγει μακριά, θέλοντας να λυτρωθεί από τα λάθη του παρελθόντος.

Θα είναι ο Στέφανος αυτός που θα της απλώσει το χέρι; Θα μπορέσουν οι δυο τους να κάνουν μια νέα αρχή, αφήνοντας στην άκρη όλα όσα τους χώριζαν τόσο καιρό; Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

BONUS ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Λιάντου και Σκουρλέτης τέλος από τη Γη Της Ελιάς:

Πηγή: diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts