Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος Μιχαήλ μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος Μιχαήλ που λατρεύτηκε από το Μπρούσκο και τις 8 λέξεις, μπαίνει τώρα και στη Γη της Ελιάς και μάλιστα τον ερωτεύεται η Μυρτάλη.

Μετά από τον χωρισμό της με τον Στέφανο, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, να αφοσιωθεί στη νέα της εταιρεία. Μόνο που, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε…
Η τράπεζα την πιέζει να πληρώσει την πρώτη δόση του δανείου, με τον Στέφανο να γίνεται έξαλλος. Εκείνη δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το απαραίτητο ποσό, με αποτέλεσμα η εταιρεία να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα.

Μία νέα επαγγελματική πρόταση από τη Θεσσαλονίκη, θα φέρει την μεγάλη ανατροπή στη ζωή της, αλλά και στην επιχείρησή της. Ένας νεαρός επιχειρηματίας θα προσεγγίσει την Μυρτάλη στη σειρά Η γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ένα έντονο ερωτικό ειδύλλιο να ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλεθεατής”, ο επιχειρηματίας αυτός έχει άρωμα 8 Λέξεων! Είναι ο Στέφανος Μιχαήλ, ή αλλιώς ο αγαπημένος μας Έκτορας από την σειρά του ΣΚΑΙ, με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου.

Οι δυο τους θα έρθουν πάρα πολύ κοντά. Ο επιχειρηματίας θα εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα και την ομορφιά της Μυρτάλης. Εκείνη, αν και διστακτική, θα αφεθεί στο νέο αυτόν έρωτα. Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος, όταν μάθει την πικρή αλήθεια;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts