Η Γη της Ελιάς: «Σκοτώνονται» Αρετή και Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι τηλεθεατές είχαν καιρό να απολαύσουν τις δύο ηρωίδες να ανταλλάζουν κατάρες η μία στην άλλη αλλά αυτό θα γίνει πάλι και σύντομα.

Ένας άγριος καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στις ηρωίδες στη Γη τη ελιάς, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Όλα ξεκινούν, όταν η Χρυσούλα αποφασίζει να εκδικηθεί την Αρετή, χρησιμοποιώντας την κόρη της. Δίχως δεύτερη σκέψη, πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και του Φίλιππου και τους αναφέρει πως η Αρετή κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει, από μαύρη μαγεία, ως και ύπουλες δολοπλοκίες!

Η Χάιδω, ακούγοντας όσα λέει η Χρυσούλα, χάνει τον έλεγχο και ορμά! Μόλις ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν στην Μαδρίτη για τον γάμο του Στέφανου, η Χάιδω επισκέπτεται την Αρετή στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να ξεσπά ένας νέος πόλεμος, στην γη της ελιάς.

Οι δυο γυναίκες πιάνονται άσχημα στα χέρια και ανταλλάζουν κατάρες η μία στην άλλη. Η Αρετή κάνει το μαγαζί γυαλιά καρφιά, με τις απειλές να συνεχίζονται, ακόμη κι όταν η Χάιδω έχει φύγει από τον χώρο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts