Η γη της Ελιάς: Σπαραγμός στην κηδεία της Μυρτάλης – Όλα όσα θα δούμε

Η γη της Ελιάς: Άκρως δραματικές σκηνές εκτυλίσσονται στην Αρεόπολη μετά τον απροσδόκητο χαμό της Μυρτάλης και όλο το χωριό με πόνο καρδιάς πηγαίνει στο νεκροταφείο για το στερνό αντίο στην άτυχη κοπέλα.

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης βάζει τέλος και στη δική του ζωή, ενώ η Μαργαρίτα, υπό το βάρος των ενοχών, θέλει να φύγει από τη Μάνη.

Ο Αλέξης, μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όταν συνειδητοποιεί την πράξη του, τηλεφωνείταραγμένος στη μητέρα του και την ενημερώνει για τον φόνο. Η Μαργαρίτα τρελαίνεται από ενοχές, καθώς άργησε να βγάλει την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο και τσακισμένη από τις εξελίξεις αποφασίζει να τον παραδώσει στηνΑστυνομία.

Μετά την πρώτη ανάκριση, μία σοκαριστική αποκάλυψη του Αλέξη στον Κουράκο έρχεται να συνταράξειτους πάντες και να διαλύσει τη Μαργαρίτα. Ο νεαρός ομολογεί όλους τους φόνους που έχει διαπράξει και η μητέρα του, όταν αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά ότι ο γιος της είναι κατά συρροήν δολοφόνος, καταρρέει. Σε ανάλογη τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα με την Ιουλία μετά τον χαμό της Μυρτάλης.

Viral είδηση: Η γη της Ελιάς: «Μάνα, τη σκότωσα…»

Η πρώτη κατηγορεί τον εαυτό της, γιατί ήξερε όσα είχε κάνει στη φίλη της ο Αλέξης και παρ’ όλα αυτά δεν την πίεσε να τον χωρίσει, ενώ η δεύτερη νιώθει άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της, ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό έχει παγώσει από τα τραγικά νέα της στυγνής δολοφονίας. Μάλιστα, ο Λυκούργος ξεκαθαρίζει στη Χάιδω ότι σκοπεύει να αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξη, σε περίπτωση που του το ζητήσει η Μαργαρίτα, η οποία πλέον βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού.

Οι εξελίξεις τρέχουν παράλληλα μετο βαρύ πένθος και ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και στον εισαγγελέα  ροκειμένου να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει. Τότε η Μαρίνα αποφασίζει να πει κάτι πολύ σημαντικό σε όλους. Συγκεκριμένα,τουςαποκαλύπτει ότι πριν από έναν χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει τη σύντροφότου και η Μαργαρίτα τής είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Ακούγοντας την είδηση, η Ιουλία τρελαίνεται και πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας. Οργισμένη,της ζητάει τον λόγο για αυτή τη συγκάλυψη, κάνοντάς την να νιώθει ακόμα χειρότερα.

Δείτε απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς:

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts