Η γη της ελιάς: Τα αποτυπώματα μιλούν – Άρης και Αποστόλης φυλακή!

Η γη της ελιάς: Η Ευτυχία τον βρήκε μεθυσμένο μέσα στο σπίτι της. Προσπάθησε να την βιάσει, δεν ήθελε μόνο να την χτυπήσει αλλά η Ευτυχία τον είχε προειδοποιήσει ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο. Πήρε το μαχαίρι και με 3 μαχαιριές στο στομάχι έβαλε τέλος στην κακοποίηση, στο φόβο, στον τρόμο, που ζούσε καθημερινά.

Σοκαρισμένη τηλεφώνησε στην Άννα και από εκεί και πέρα το ένα λάθος διαδέχτηκε το άλλο, με ενέργειες που τις ενοχοποιούν και τις δύο, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να ειδοποιήσουν την αστυνομία και να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες. Παρά την όποια ενδεχόμενη ταλαιπωρία η Ευτυχία πιθανότατα θα αθωωνόταν. Οι δυο γυναίκες στη Γη της ελιάς πέταξαν τον νεκρό στο δάσος κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο.
Η Ευτυχία θα βρεθεί ένα βήμα πριν από την τιμωρία και την φυλάκισή της. Η τραγική απόφαση να πετάξουν το πτώμα θα έχει τραγικές συνέπειες τόσο για την ίδια όσο και για την Άννα καθώς ο αστυνόμος Κουράκος, όταν βρεθεί το άψυχο σώμα, θα ξεκινήσει αντατικές έρευνες για να αποκαλύψει ποιος τον σκότωσε.

Αν και πρόκειται για μια ευαίσθητη και καλόκαρδη κοπέλα, η Ευτυχία έχει υπάρξει άτυχη στις σχέσεις της, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και προ των πυλών της φυλακής.

Οι έρευνες του αστυνόμου Κουράκου δεν θα αργήσουν να αποφέρουν καρπούς…
Το άψυχο σώμα του Ανέστη εντοπίζεται και οι έρευνες για τον δράστη ξεκινούν. Όταν τα νέα διαδίδονται, Άννα και Ευτυχία βρίσκονται σε πανικό. Προσπαθούν να θυμηθούν αν έκαναν κάποιο μεγάλο λάθος και δυστυχώς για αυτές κάτι τέτοιο έχει συμβεί. Στην προσπάθεια τους να πετάξουν το πτώμα του Ανέστη στον γκρεμό ξέχασαν να φορέσουν γάντια.

Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα βρίσκονται πάνω του και οι έρευνες δεν θα αργήσουν να τις φέρουν αντιμέτωπες με την δικαιοσύνη. Η κατάσταση προμηνύεται πολύ δύσκολη για την Ευτυχία…

Οι 2 κοπέλες, Ευτυχία και Άννα, που πέταξαν το πτώμα του Ανέστη στο δάσος, θα βρεθούν στο στόχαστρο του αστυνόμου Κουράκου και στο κατώφλι της φυλακής όταν αυτός και η ομάδα του θα βρούνε το άψυχο σώμα . Όμως συνέπειες από αυτή την ακατανόητη πράξη δεν θα έχουν μόνο οι δυό τους αλλά θα κινδυνεύσουν και άλλοι μαζί τους.

Η Ευτυχία υπέφερε και σωματικά από τη ζήλεια και την κακοποίηση του Ανέστη όσο ήταν σύντροφοι. Την χτυπούσε και την έδερνε, της παραβίαζε το σπίτι και προσπαθούσε με τη βία να την κάνει δική του. Ποτέ δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι η γυναίκα ήθελε να αφήσει πίσω το παρελθόν της και να προχωρήσει δίχως αυτόν.

Όπως θα δούμε στη δεύτερη σεζόν, η Ευτυχία θα βρεθεί σε χάλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκότωσε έναν άνθρωπο και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Κι ενώ της παιρνούν και πάλι σκέψεις να παραδοθεί στην αστυνομία η Άννα και πάλι θα την συμβουλέψει λανθασμένα.

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ένας κύκλος ενοχοποίησης και άλλων ανθρώπων. Του Άρη και του Αποστόλη. Οι δύο άντρες αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά της. Δεν είναι το ίδιο ανέμελη όπως παλιά. Η Ευτυχία παίρνει την απόφαση και αποκαλύπτει στον Άρη ότι σκότωσε τον Ανέστη όταν προσπάθησε να τη βιάσει.
Ο νεαρός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει και να διαχειριστεί αυτό που έμαθε. Ύστερα η Ευτυχία ενημερώνει σχετικά την Άννα και εκείνη σαστίζει. Χωρίς να χάνει χρόνο, συναντάει τον ξάδελφό της και του λέει όλη την αλήθεια. Έπειτα ενημερώνει την Άννα σχετικά με την αποκάλυψή της κι αυτή με την σειρά της τον Αποστόλη.

Παράλληλα οι έρευνες προχωρούν κι ο Κουράκος, αφού βρει το πτώμα, πλησιάζει επικίνδυνα στις δύο γυναίκες. Ο έμπειρος αστυνόμος βρίσκει τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα και τα στέλνει για ταυτοποίηση. Κάθε μέρα που περνάει φέρνει ολοένα και περισσότερο πανικό στην Ευτυχία και στην Άννα που αναρωτιούνται πλέον τι πήγε λάθος.

Οι δύο κοπέλες θυμούνται πως δεν φορούσαν γάντια, φοβούνται για τα αποτυπώματά τους και αυτό θα οδηγήσει σε ένα ακόμη ντόμινο σοβαρών εξελίξεων και λάθος αποφάσεων. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι μόνες καθώς ο Αποστόλης με τον Άρη συγκαλύπτουν ήδη το έγκλημα που έχει γίνει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts