Η Γη της Ελιάς: Τεράστιο σοκ για τον Φίλιππο! Ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη είναι αδερφή του

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και ο Κίμωνας συγκρούονται εξαιτίας κάποιων αποφάσεων του τελευταίου, μέχρι που δύο μέλη της συμμορίας του Κεφάλα εισβάλλουν στο σπίτι και πυροβολούν τον νεαρό εν ψυχρώ.

Στο μεταξύ, η Βασιλική και ο Φίλιππος έρχονται σε ρήξη, ενώ εκείνος σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η Ειρήνη είναι ετεροθαλής αδελφή του…

Ο Κίμωνας, αφού συμμετέχει σε μια παράνομη δραστηριότητα του Δημοσθένη, ξεκαθαρίζει σε αρκετά έντονο τόνο στον πατέρα του ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ποτέ ξανά σε κάτι αντίστοιχο. Εκείνη τη στιγμή, ο Δημοσθένης θυμώνει με τον γιο του και απαιτεί να επιστρέφει στην Αθήνα.

Μόνο που ο τελευταίος έχει άλλα σχέδια και του ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Μάνη, καθώς έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα αι ότι σκοπεύει να παρατήσει τη δουλειά του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μαζί της.

Πατέρας και γιος βρίσκονται σε μια διαρκή σύγκρουση, μέχρι που δύο μέλη του αντίπαλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, δηλαδή του Κεφάλα, εισβάλλουν εντελώς ξαφνικά στο σπίτι τους. Αφού δένουν τον Δημοσθένη, παίρνουν όμηρο τον Κίμωνα και μπροστά στα μάτια του πατέρα του τον πυροβολούν.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες φεύγουν, ενώ ο Δημοσθένης καταφέρνει να λυθεί και μεταφέρει τον γιο του στο νοσοκομείο. Ο νεαρός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο Δημοσθένης, διαδίδει ότι ο Κίμωνας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο νοσοκομείο, η Ασπασία και η Δήμητρα βιώνουν ώρες αγωνίας και οι γιατροί δεν τους δίνουν πολλές ελπίδες.

Εν τω μεταξύ, η Μυρτάλη μεταφέρει τις μετοχές της στον Ισίδωρο και νιώθει ηττημένη και μόνη. Μάταια γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη, ο οποίος παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από εκείνη…

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο για τη Γη της ελιάς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts