Η Γη της ελιάς: Το ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει

Η Γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δείχνει ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον Δημοσθένη, στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς.
Οι απάτες τους συνεχίζονται και ο Καπερνάρος δείχνει διαρκώς το σκληρό του πρόσωπο. Ο συμβολαιογράφος αντιλαμβάνεται πως δε μπορεί να τα βάλει άλλο μαζί του και απομακρύνεται…

Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να πλουτίσει από τη συγκεκριμένη ιστορία. Εκτός από τα χρήματα, όμως, τον ενδιαφέρει και η εξουσία, για αυτό και η υποψηφιότητά του ως δήμαρχος θα ταράξει τα δεδομένα στη Μάνη.

Viral Είδηση: Η γη της Ελιάς: Τελικά είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα Βασιλική-Φίλιππος;

Ο Κωνσταντίνος, μόλις μάθει για τη δολοφονία του Δημήτρη, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια του Δημοσθένη, θα ζητήσει να αποσυρθεί από το κύκλωμα, στην γη της ελιάς. Όμως, όπως έχουμε δει ως τώρα, ο Δημοσθένης δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτεί..

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς Η Γη της Ελιάς, οι δυο ισχυροί άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι. Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει, με τον Δημοσθένη να παίρνει την απόφασή του: Ο Κωνσταντίνος πρέπει να βγει από τη μέση, άμεσα!

Το ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει. Ο Δημοσθένης βάζει στόχο να τον σκοτώσει και ο Κωνσταντίνος παλεύει να γλιτώσει από τα χέρια του. Θα καταφέρει να γλιτώσει ή η Ισμήνη θα θρηνήσει τον αγαπημένο της σύντροφο;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts