Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο που θα φέρει τα πάνω κάτω και τρόμο

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Δημοσθένης Καπερνάρος στη δεύτερη σεζόν αρχίζει να κάνει κόλαση τη ζωή του Κωνσταντίνου, θα δούμε ότι πολλές φορές θα βρεθεί σε άσχημη θέση και σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί η κρυφή δράση του στην Ισμήνη.

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς: Το νέο εντυπωσιακό τρέιλερ, η πρεμιέρα και το πιο δυνατό spoiler για τη νέα σεζόν!
Ο Δημοσθένης θα αρχίσει πια να τον εκβιάζει ανοιχτά:
«Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε κρατάω στο χέρι και το ξέρεις. Κανείς δεν φεύγει έτσι από αυτές τις δουλειές. Τι το πέρασες;», του λέει. Έτσι, αρχίζει να εκτοξεύει απειλές ότι θα αποκαλύψει τα πάντα και φτάνει να του λέει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αναγκαστεί να τον βγάλει από τη μέση.

Και δεν μένει μόνο εκεί! Στόχο του βάζει την Ισμήνη και τη μικρή κόρη της, στέλνοντάς του βίντεο στο οποίο έχει βάλει να τις παρακολουθούν, προκειμένου να εκφοβίσει τον Κωνσταντίνο. Εκείνος πλέον είναι για λύπηση. Δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, ζει συνέχεια κάτω από το φάσμα του φόβου. Η Ισμήνη, αν και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί, το αποδίδει στον φόρτο εργασίας του. Ο Κωνσταντίνος όμως δεν θα σταματήσει να ψάχνει τρόπους να βγάλει από τη ζωή του τον Δημοσθένη! Άραγε, θα τα καταφέρει στη Γη της Ελιάς;

Πηγή: tv 24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts