Η Γη της Ελιάς: Το νέο τρέιλερ που προβλημάτισε το κοινό

Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει! Οι τηλεθεατές αγωνιούν για όσα έρχονται στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.
Ήδη τα νέα τρέιλερ μας έχουν προβληματίσει αρκετά, όμως αυτό με την Ιουλία ανατρέπει τα δεδομένα, στην γη της ελιάς.

Πράγματι, όπως έχει ήδη ειπωθεί, ο Κουράκος και η Ιουλία θα χωρίσουν οριστικά. Η στάση του απέναντι στην Αθηνά, αλλά και η αφοσίωσή του στη δουλειά, θα κουράσουν σημαντικά την Ιουλία.

Εκείνη, απελπισμένη που ο γάμος της καταρρέει, φεύγει από το σπίτι και παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια της. Βέβαια, δεν είναι μόνη σε όλο αυτό.. Ο Στάθης είναι στο πλευρό της και αυτό είναι ένα γεγονός που θα περιπλέξει τα γεγονότα…

Κρίση ανάμεσα σε δύο γάμους

Όπως βλέπουμε και από το νέο τρέιλερ, ο χωρισμός της Ιουλίας θα φέρει τον έρωτά της για τον Στάθη ξανά στο επίκεντρο, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα παραδοθούν στη δύνη του έρωτα, αφήνοντας πίσω τους την Εύα και τον Γιώργη.

Το αξιοσημείωτο του τρέιλερ είναι πως ο Γιώργης, από εκεί που έλιωνε για την Ιουλία, τώρα δε θέλει να την βλέπει μπροστά του! Ο μεγάλος του έρωτας μετατρέπεται σε μίσος και η προσοχή του εστιάζει σε μία άλλη ηρωίδα της σειράς…
Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Κουράκο και Ευτυχία φουντώνει, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται πως προέκυψε αυτό και πως θα εξελιχθεί. Άλλωστε, η Ευτυχία είναι η δολοφόνος που με τόσο πάθος αναζητά ο αστυνόμος Κουράκος.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts