Η Γη της Ελιάς: Το οικογενειακό συμβούλιο και η αναζήτηση συμβιβαστικής λύσης

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αρετή έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της και σύντομα φτάνει στα χέρια του η αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει. Έκπληκτος ο Στάθης τη διαβάζει και διαπιστώνει πως η γυναίκα του διεκδικεί τα πάντα, με σκοπό να τον αφήσει στην ψάθα! Η Μυρτάλη τα παίζει όλα για όλα!

Μόλις μαθαίνει ότι ο αδελφός του ήταν αυτός που πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη, ο Ιάκωβος γίνεται έξαλλος. Πάει να βρει τον Ισίδωρο και οι δυο τους συγκρούονται πολύ άσχημα, με την Ιουλία να βρίσκεται για άλλη μια φορά στη μέση και να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Όμως, ο Ιάκωβος δεν ακούει τίποτα. Επόμενος στόχος του είναι ο Κωνσταντίνος, ο οποίος ήταν εξαρχής μπλεγμένος στην κομπίνα, όμως εκείνος του εξηγεί πως, αν τα βάλει μαζί του, θα τα βγάλει όλα στο φως και θα κλείσει τον Ισίδωρο στη φυλακή. Στρυμωγμένος όσο ποτέ, εκείνος αποφασίζει να καλέσει τη Μυρτάλη και, μπροστά στον Ιάκωβο, τον Μάνο και την Ιουλία, της ανακοινώνει πως θα της παραχωρήσουν το 50% της οικογενειακής περιουσίας. Όμως, εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να του το κάνει τόσο εύκολο. Μετά από όσα τράβηξε και έχοντας ορκιστεί να δικαιώσει τον πατέρα της, αρνείται την πρότασή τους και φεύγει αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Τώρα πια, η οικογένεια Βρεττάκου μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Όλοι πέφτουν επάνω στη Μυρτάλη, προσπαθώντας να την πείσουν να συμβιβαστεί, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω. Θέλοντας να αντιμετωπίσει όλους τους φόβους της κατά πρόσωπο, επιστρέφει στο διαμέρισμά της, όμως ανοίγοντας την πόρτα την πιάνει κρίση πανικού, καθώς ξαναζεί από την αρχή τη στιγμή που βρήκε νεκρό τον Νικήτα. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, κι όταν βρίσκει ξανά τον εαυτό της, πηγαίνει στον Ισίδωρο και του κάνει την αντιπρότασή της: θέλει το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διοίκηση της εταιρείας. Πολύ γρήγορα συγκαλείται οικογενειακό συμβούλιο, όμως κανένας από τους συμμετέχοντες δεν είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί η συμβιβαστική λύση. Ο Ισίδωρος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον έλεγχο στην ανιψιό του και ο Ιάκωβος με την Ιουλία καλούνται να πάρουν θέση. Ευτυχώς, η Αθηνά τούς βγάζει όλους από το δίλημμα, αφού σπεύδει να δώσει στη Μυρτάλη το 1 % από το δικό της ποσοστό. Ο Ιάκωβος διαπιστώνει για άλλη μια φορά πόσο γοητευτική είναι αυτή η γυναίκα και παλεύει να κρατηθεί μακριά της, όμως δεν τα καταφέρνει για πολύ. Το πάθος που προσπαθούν οι δυο τους να κρύψουν σύντομα τους παρασέρνει…

Πηγή: 7 Μέρες TV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts