Η γη της Ελιάς: Το σπίτι της «Μυρτάλης» είναι απίθανο! Δείτε φωτό από το εσωτερικό του

Η γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη Λιάντου η οποία υποδύεται στη σειρά τη Μυρτάλη έχει απίθανο στυλ και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τον τρόπο που ντύνεται, αλλά και από το σπίτι της, που μας θυμίζει κάτι από Νέα Υόρκη. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει.

Την Αφροδίτη Λιάντου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, εκείνον της Μυρτάλης, στην δραματική τηλεοπτική σειρά του Mega. Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτό που βλέπουμε είναι ότι η ίδια φροντίζει τον εαυτό της, διαλέγοντας τα πιο ωραία outfits, που πάντοτε την κολακεύουν και την κάνουν να αισθάνεται πανέμορφη. Παράλληλα, το σπίτι που μένει στην Αθήνα, όπως έχουμε δει και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς είναι υπέροχο!

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι ανεβάζει περιεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Όσον αφορά το σπίτι της, που είναι και ο προσωπικός της χώρος, βλέπουμε ότι το στυλ της Νέας Υόρκης την έχει επηρεάσει ιδιαίτερα: Η industrial διακόσμηση του χώρου θυμίζει εργοστάσιο ή αποθήκη και συνδυάζει στοιχεία με minimal γραμμές.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts